Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla tak jsem tenhle film dokoukala jen proto že v něm hrál Robert Englund...a ještě jsem se divila na co se to dal. Nápad sice možná není až tak špatný ale to je tak akorát na ty dvě hvězdy. Nemůžu si pomoct, ale myslím si že tyhle vyvražďovačky už neletí. Krom toho když se koukám na horor, chci se bát. Mimo nechutné, ale dost podivné až nepravděpodobné a neuskutečnitelné vraždy, jakoby amatérsky zpracované, jsem opravdu usínala. Maximálně by se dala ještě pochválit ta píseň "South will rise..." Dvě hvězdy jen z úcty k tomuto žánru. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

sice vyvražďovačky obecně moc nemusím, protože podle mě nemůžou překvapit ničím novým, ale tahle mě opravdu bavila... Hlavně svým humorným přístupem, kdy je město zalidněné bizardními postavičkami kanibalských jižanů, kteří (jak se dozvíme na konci) jsou duchy obyvatel městečka Pleasant valley, které bylo za občanské války vyvražděno a jehož obyvatelé přísahali pomstu všem seveřanům. Takže za zvuku písně South Will Rise přihlížíme rozšiřování jídelního lístku na večerní hostinu, jehož jednotlivé položky jsou získávány neobyčejnými způsoby (asi kvůli zachování jedinečné chuti:). Tento film zesměšňuje každé hororové klišé a přitom je to taková ta sranda na hranici pocty žánru a lehké komedie, kdy se vám celou dobu na tváři usazuje lehký úsměv. A jak to zkončí? Přeci větou: Stupid Yankees! ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Ujetina na entou ,ale perfektní něco na způsob Populace 436 ,ale poněkud víc zvrácený. Trojice mladíků přijede do zapadlého městečka hned po nich přijede další trojice dvě holky a kluk a z nima na motorce kluk s holkou a slavnost může začít. Hláška typu "negr s čínanem " Já jsem číňaňka" a pod těch je tam spousta. Všude krásný holky v dobových kostýmech a všechny jsou nadržený ,ale taky kurevsky hladový. Scény roztrháňí koňma nebo vychlastání kyseliny a následná díra v břiše a v madraci. či černoch natažený na jakýsi skřipec kdy mu vylítnou oči z důlku. a nebo číňanku zmasakrujou zvonem. Prostě chuťovka. Ten název je naprosto trefný. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Takovej hororovej dreamteam, lidi, co maj horory zkrátka v krvi. 2001 maniaků je tak pitomej, až je vlastně hrozně zábavnej, o to víc, že Ramirez má emerickej jih prostě v krvi. Kromě tý dvoutisícovky (a jednoho navrch) maniaků, což je teda hoodně vybraná společnost, tu hraje prim prostředí, hudba (prostě takovýto ííí-hááá ;-) a samozřejmě vraždičky, tak vynalézavý, že se budete za břicho popadat (buď smíchy anebo nad mísou :-). Nečekaná spokojenost. ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Lewisuv original jsem ohodnotil jedinou hwezdickou, takze tomuto remaku nezbyva nez vystavit hodnoceni absolutni, protoze: scenar je jeste dementnejsi nez pred tim - obeti jsou snad jeste vypastenejsi nez mistni uchylaci, vesnicni balici zpivaji jeste falesnejs, umrti jsou nudna a atmosfera vesela jako u predcasnych voleb, produkoval to Eli Roth a na zaklade tady toho pasvilu natocil Hostel - najdeme tu mnoho paralel - zacinaje kozatyma kocenama, konce strikajici krvi. To se vazne nepovedlo... Do ceho to toho Stormarea zase uvrtali - Englund si to aspon uzil... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)

Reklama

Reklama