Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

TO 

všechny recenze uživatele

Lahůdkovej brutální masakr, slušně natočenej. Tolik uřezaných hlav dlouho nepamatuji + úchylný černý humor. Na druhou stránku je mezi krvavými záběry dost nudný a hlavně je to pořád jen obyčejný béčko, s velkými horory se rovnat nemůže. Ale už kvůli tomu roztrhání slečny Kočičky se na to mrkněte. Jinak jde o remake filmu Two Thousand Maniacs! z roku1964. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný kousek pro nás, kteří se v takovém humoru vyžívají. Robert Englund byl charismatický jako vždy a celá ta jižanská parta kolem něho jakbysmet. Myslím že je to velmi nedoceněná záležitost, zde nelze brát nic vážně. Na CSFD si ale musíte zvyknout že je tu ve většině egoistických hodnotitelů. No já film viděl už min. 5x a vždy se skvěle bavil. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lahko nadpriemerny horor 2001 Maniaku od rezisera Tim Sullivana. Vrazdy boli dostatocne originalne a drsne, samice krasne, hororova atmosfera na mieste. Par nechutnosti, ktore neznasam /kanibalizmus, zoofilia ...../ vsak tento film dost zhodili, lebo povodne som planoval dat 2001 maniakom 4 hviezdy. 55 % ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Takú pí*ovinu som už dávno nevidel. Len tak tak, že som to dopozeral, spotreboval som pri riadnu dávku trpezlivosti. Tupý príbeh, tupé postavy a tupé obete, ktoré si pekne v poradí prišli na jatky. Až ma z toho zub rozbolel. Výsmech žánru horor. Okrem jednej či dvoch netradičných odstránení nieje na tom nič zaujímavé. Tvorcovia Hostelu, tak čo čakať?! Aj Englunda som videl hrať lepšie ... 20% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Ty jsi šukala se svou sestřenicí a já jsem úchyl?" Vesničanky jsou prostě žhavé. Jen škoda, že v horrorech to měšťáci poznají většinou vždy ve špatné situaci :-). Obrovskou výhodou tohohle kousku je, že se vůbec nesnaží hrát na něco více, naopak, spíše se snad ještě sám zbytečně shazuje. Oddechová, jednohubková (po druhém shlédnutí hvězdičku ubírám) komediálně úchylná krvavá zábava. Nic více, nic méně. Šukézní vesničanky s přítulnými ducpartiemi, zoofilní vidláci a hladoví. Neřešte scénář, neštudujte herectví, jen se koukejte. Budete spokojeni ať již upřednostňujete komedii nebo horror. K tomu navíc: Peter Stormare v docela "netypicky" zajímavé roli, výborná, ale opravdu výborná Lin Shaye a úžasná číňanka! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama