Reklama

Reklama

Film (Ne)obyčejný kluk, natočený na motivy bestselleru deníku New York Times, vypráví fascinující a dojemný příběh Augusta Pullmana. Ve chvíli, kdy August, který se narodil s vadou obličeje, která mu dosud bránila navštěvovat běžnou školu, nastupuje do páté třídy místní školy, stává se tím nejméně pravděpodobným hrdinou. S tím, jak se jeho rodina, noví spolužáci a širší komunita snaží nalézt v sobě soucit a přijmout ho, Auggieho mimořádný osud je všechny spojí a dokáže, že nelze prostě zapadnout, když se už od narození lišíte. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (341)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Když už se Wonder snaží o jakous takous subtilnost (asi tak ve dvou či třech scénách), tak stejně přímočaře citově vydírá na 120%. Většinu stopáže však nestydatě tlačí na pilu málokdy vídaným způsobem, za který by se styděla i produkce Hallmarku. Protáčel jsem u toho oči, kroutil hlavou, neodpustil si kousavé poznámky a... A stejně jsem tomu nakonec podlehl se vší parádou. Ach jo. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to film, na který by se měly dorůstající děti podívat a přijmout jeho poselství. Ale rozhodně to není kdovíjak výborná filmařina, protože jednorozměrným charakterům to moc nebaštíme a střípkovité vyprávění občas pálí ve vztahu k celku trochu do ztracena. Hodně tomu pomáhají přirozeně hrající herci a líbilo se mi přepínání do fantazie hlavního hrdiny, ale jinak nic víc než rutinní sentiment pro celou rodinu s nejočekávanějším možným happyendem... Více zde ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Som príjemne prekvapený. Čakal som niečo čo bude za emócie ťahať podstatne viac. Ale kupodivu to bolo celkom milé. Jasné všetko je to americky cukrové a emócie a myšlienky sú tam podávané popisne a účelovo. Ale raz za čas to neuškodí. Tremblay na to, že je ešte taký krpec hrá prvú ligu a nie len v tomto filme. Na zabitie večera viac ako dostačujúce. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Tohle si dnes ode mě 5 hvězd zaslouží. Ne nijak závratných, ale zasloužených určitě, už kvůli konci u kterého jsem si pobrečel ( no jo, tak jsem cíťa). Moc mile mě překvapili Julia Roberts a Owen Wilson, kteří zahráli rodiče perfektně. Hlavní hrdina Jacob Tremblay má před sebou určitě skvělou hereckou kariéru, což sme mohli vidět i ve filmu Room. Příběh samozřejmě silný a emotivní, ale naštěstí nijak nucený jak to u amerických filmů často bývá. No jo, děti umí být pěkně zlé co si budeme povídat, ale konec dobrý všechno dobré. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto má rád pohodový rodinný film, z ktorého budete mať dosť dobrý pocit, tak je na správnom mieste. V tomto filme to naozaj funguje. Má svoje myšlienky a pointy, no zároveň vôbec zbytočne emotívne netlačí, pričom tento príbeh si to priam žiada. Niekomu môže vadiť, že všetky postavy sú tu také sladučké, nie je tu nejaký vyslovený záporák, na druhej strane je toto podporené skvele vybranými hercami. Od detí až po Wilsona s Robertsovou do seba všetci perfektne zapadajú. Je to taká optimalistická verzia dnešného sveta a nezaškodí jej občas uveriť. ()

Galerie (159)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama