Reklama

Reklama

Film (Ne)obyčejný kluk, natočený na motivy bestselleru deníku New York Times, vypráví fascinující a dojemný příběh Augusta Pullmana. Ve chvíli, kdy August, který se narodil s vadou obličeje, která mu dosud bránila navštěvovat běžnou školu, nastupuje do páté třídy místní školy, stává se tím nejméně pravděpodobným hrdinou. S tím, jak se jeho rodina, noví spolužáci a širší komunita snaží nalézt v sobě soucit a přijmout ho, Auggieho mimořádný osud je všechny spojí a dokáže, že nelze prostě zapadnout, když se už od narození lišíte. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (340)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když máte skvělé herce, jejichž jména každý zná, ale pochopíte, že ještě lepší jsou dětští herci, kteří ten film zvládnou výborně. Owen a Julia na sebe nestrhávají zbytečně pozornost, ví, co je síla tohoto filmu. A to je o dobře, pak to všechno krásně funguje a vám je moc dobře, že se na to můžete koukat. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Krásný procítěný film s neobyčeným příběhem a super klučinou. Příjemné obsazení, skvělá práce s úhly pohledu hned několika postav a hlavně to celé nepůsobí vůbec uměle. Ano, jsou zde tlaky na emoce, ale působí celkem přirozeně, nevynuceně. Celkově jde o hrozně milou podívanou, která nenuceně svádí se nad danou problematikou alespoň trochu zamyslet. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásny dojemný film se skvělým chlapcem Augustem v čele, jsem rád že to má více příběhu které se točí okolo zvláštního chlapce, celý příběh je kouzelný celou dobu jsem si film náramně užil. Hudba skvělá a herci super až na jednu výjimku Julia, prostě mi tam neseděla a dvakrát ji nemusím no ale budiž. Prostě krásně natočený film. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Srdcervúca dráma to beriem. Hoci na môj vkus to tlačilo na pílu až príliš (čepeľ doslova horela) no svoj účel to splnilo. Zachytilo to celkom obstojne citlivú tému šikany, inakosti u detí a až na ten happyend to bolo uveriteľné. Skoro aj slzička padala. Bolo to síce samoúčelné, čo môže prekážať nejednému divákovi (ako mne) ale bolo to kvalitne nakrútené, to bez debaty, pre inú divácku základňu, než moju ale bolo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $132,422,809Tržby Celosvetovo $305,937,718Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,599,521Tržby za predaj DVD v USA $14,268,304║ Ak si odpustíme nejaké tie rušivé momenty ako obsadenie Owena Wilsona, ktorý tam až tak nesedí ide o dosť solídne natočené drámu. Je pochopiteľné že pri danom rozpočte sa vsadilo na bývalé hviezdy, u Owena to škrípe na druhej strane zas Julia Roberts tu sadne výborne. Príbeh chlapca, ktorý pre určité zdravotné problémy žije vo svojom svete vstupuje do náručia školy a samozrejme nevyhnutného opovrhovania a šikany. Dá sa povedať, že príbeh je dobre vyskladaný, netlačí sa zbytočne na pílu, má to dobré silné okamihy a príjemnú gradáciu. Ako taká rodinná citová oddychovka to je takmer dokonalé. /80%/ ()

Galerie (156)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama