Reklama

Reklama

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

  • USA Faster Pussycat... Kill! Kill! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři divoké a patřičně vyvinuté striptérky (ostatně jinak to ani u filmů Russe Meyera nemůže být) si berou dovolenou od tančení u tyče po barech a vypraví se na road trip. Napřed zabíjí jakéhosi muže a unesou jeho partnerku. Pak se vetřou do domu postaršího sedláka a jeho dvou synů. Ty svádějí ve snaze zjistit, kde stařík ukryl svoje peníze. Faster Pussycat je černobílý film plný násilí a zároveń velice smyslných žen. V průběhu několika desetiletí od svého vzniku se stal kultem a zároveň jedním z nejvýraznějších Meyerových filmů. (Ruut)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica tohoto filmu je nudná a je prakticky o ničom. Tri pekné striptérky si dávajú preteky naprieč púšťou keď sa vtom zjaví párik. Chlapca zabijú dievča unesú. V druhej polovičke je to už o niečom inom. Nastáva nefalšovaný exploitation s prímesou hixpliotation prvkov (tý burani mi pripomenuli napríklad Texaský masaker). Násilie a vraždy nechýbajú. Hneď na začiatku mi bolo jasné že Tarantino sa týmto filmu poriadne inšpiroval. Je to ako keby som pozeral Death Proof. Dočítal som sa že je to vraj kultová snímka. Mne teda nič moc neprišla. Netvrdím že to nie je kontroverzné a šteklivé ale samotné spracovanie ako kamera, strih, hudba mi prišli na rok 1965 staromódne a tým nemyslím čierno bielu kameru (v tých rokoch už točili iné filmy). Keby že je to rok 1955 tak by som určite pridal hviezdičky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tři tanečnice s ohromnými přednostmi a nemenšími zadnostmi si odskočily od striptýzových tyčí, naskočily do tří našlapaných vozidel a vyrazily za relaxem. V souladu s úvodním upozorněním komentátora se odreagovaly násilím nerozlučně spojeným se sexem, přičemž 50% postav tuto kombinaci nepřežilo. Musím se přiznat, že jsem řval smíchy při některých násilných pasážích, neboť směšně odletující postavy od vozidel, vrhání nožem za hranici dostřelu kulometu či napěťové vytrubování žesťů z tohoto snímku vytvořilo černobílý stylový úlet daleko za hranici dobrého vkusu, jehož vlastníkem jsem se nikdy nestal. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Po prvých 20 minútach som sa zľakol, že to bude niečo na spôsob Rýchlo a zbesilo, ročník ´65:) Našťastie po "incidente v púšti" sa to zvrtne a máme do činenia s oddychovou nenáročnou story okorenenou troškou krimi a akcie...Príbeh sa miestami až príliš vlečie, no čo sa podarilo dokonale bol casting:) , ako aj práca kamery a príjemná muzička v pozadí.. Keď beriem do úvahy aj rok vzniku, tak by som to celkovo zhodnotil ako veľmi slušný priemer. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedna z vlajkových lodí exploitation žánru. A úprimne, svoju kultovosť si ale nezaslúžila všetkými desiatimi. Je to dosť nudný snímok, na svoj žáner ale v rámci násilia a erotiky dosť soft ( tieto aspekty sú väčšinou mimo kameru ) a jeho kvality zachraňuje jedine kamera, ktorá z neho robí remeselne kvalitnejšie dielo, než ním celkovo je. Ale čo čakať od filmu, ktorý sa zameriava hlavne na viac ako plné ženské výstrihy. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

"Tak ses umyla, teď tě ještě pořádně vyždímu!" XD Dnešní holky hnou prstem už jen pro diamanty, těm tehdějším muselo stačit unést nějaké neviňátko, z něhož by mohly prašulky vzejít. To by ale tyhle tři kočičky (fakt že jo!) nesměly být tak chamtivé... Jak se říká, s jídlem roste chuť, takže když se doslechnou o rodince, která si v poušti ulila nějaký prašule, musí se mermomocí seznámit. Tahle rodinka ale jakoby z nějakého masakrálního hororu utekla, taťka magor, co má páteř víte kde, jeden synáček svalovec bez mozku, kterej i rozjetou káru odstrčí a druhej synáček s postojem "mě se to tady netýká"... Holkám se zachtělo penízků, chlapcům děvčat a mně se zachtělo vyrazit do pouště za diamanty. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Ve Velké Británii byl film certifikován pro projekci až v roce 1980. (Trainspotter)
  • Russ Meyer pojmenoval svůj film podle toho, co vlastně obsahuje: „Faster“ znamená rychlost, „Pussycat“ sex a „Kill! Kill!“ násilí. (Trainspotter)

Reklama

Reklama