Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtvrtého července se v pozdních nočních hodinách vrací domů z venkovní slavnosti Teena Maguireová (Anna Hutchisonová) s dvanáctiletou dcerou Bethie (Talitha Batemanová). Nad hlavou jim svítí měsíc a probleskují zbloudilé petardy z ohňostrojů, jejichž praskání je stále slyšet ve vzduchu. Rozhodnou se vydat zkratkou přes oblíbené a neklidné místo, které Teena často navštěvovala na střední škole. Nebyl to ovšem dobrý nápad, protože tam narazí na bandu zločinců, kteří Teenu brutálně znásilní a Bethie tomu musí s hrůzou přihlížet. Jako první dorazí na místo činu detektiv John Dromoor (Nicolas Cage), který se s Teenou krátce předtím seznámil. Je to vdovec a válečný veterán, který má osobní zájem na tom, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, zvláště poté, co si gang najme úlisného, protřelého právníka Jaye Kirkpatricka (Don Johnson), který je podle všeho schopen muže očistit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film nie je zlý účasťou Nicolasa Cagea, ten si robí to, čo furt, a neškodí jeho obsahu. Ale citový kalkul so zbytočným nátlakom na diváka je tak očividný, že sa mi tu najviac nakoniec zhnusila samotná obeť znásilnenia. Tešil som sa aspoň na kvalitný právny spor, ten ale zbytočne odbočil ku krvavej pomste. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal vcelku dobře, ale když se pachatelé ještě před půlkou filmu začali chovat jako příšerky z hororu a Cage se opětovně zjevoval v oparu mlhy jako samozvaný anděl strážný, přestal mít film s realitou cokoli společného a kdyby téma nebylo tak vážné, nebála bych se napsat ani to, že se změnil ve směšnou frašku. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Kravoidní, blbá, hysterická, éterická, promiskuitní blondýna, která si o to říká vším, čím může, to v lese dostane od 4 pobudů. Pak následuje hodina nudy a pak to konečně skončí. Vložím prsty do studené vody, abych je ochladil po neustálém přeskakování nudných částí této sračky, řeknu si skoro odpad a jdu spát. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Všechny plakáty lákají na Nicolase, který má však ve filmu vedlejší úlohu a do příběhu vstupuje nárazově. Celé by to asi fungovalo i bez něj, neboť jsem nepostřehl jediný výraz obličeje, který by jeho tvář rozpohyboval. Ústřední motiv spíš evokuje pocit epizody z detektivky, jen je tu více dbáno na psychiku oběti. Ps. To dítko mělo asi nejvíc rozumu ze všech, chovala se dospěle. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Dalo sa na to pozrieť v kuse a nezaspať. Nick sa trochu pozviechal a spolu s USS Indianapolis: Men of Courage už sú to chvalabohu pozeratelné kúsky. Samozrejme v rámci revenge žánru je toto spodina, ale kto z nás by nevytasil kvér na takých zmrdov. Tieto filmy hrajú na vašu slabšiu pudovú nôtu, furt to zaberá a tak to má byť! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama