Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě Fairwater dochází k dalšímu podivnému úmrtí na srdeční selhání. Obětí je sedmatřicetiletý Chuck Hughes. Za čtyři roky již takhle zemřelo přes třicet lidí. Vše začalo po aféře s Johnym Bartlettem, který v záchvatu šílenství zastřelil dvanáct lidí. Byl popraven a odsouzena byla i Patricie Bradleyová, která ho oddaně milovala. Ta ale byla po pěti letech propuštěna a žije ve starém domě s matkou. Na pohřbu Chucka Hughese se objeví Frank Bannister, který se zabývá výzkumem psychoaktivit. Seznámí se s manželi Rayem a Lucy Lynskeyovými. Oba pozorují podivné přízraky a Frank jim nabídne svoji pomoc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

predators 

všechny recenze uživatele

Svěží hororová hříčka s duchy a případ seriového vraha, který taktéž nevypadá na to, že by mu v žílách kolovala krev. Komedie, která se tváří vážně a strašidelně. Horor, který dokáže pobavit. Perfektní triky, hudba a vystupňované napětí...Tato směska žánrů mi prostě náramně sedla a M.J. Fox opět neměl chybu. 80% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Pred tromi rokmi ma bavil tento film trosku viac, ale po terajsej reprize s uzivatelkou Madison sme dospeli k zaveru, ze to nie je az taky dobry film. Ak by som videl trailer tohto filmu, pomyslel by som si, ze to musi byt bomba. Ak by som videl v traileri mena, ako Robert Zemeckis a Peter Jackson, tak bomba je potom slabe slovo. No a ked mam prilis velke ocakavania, tak 2 velke mena v Hollywoode este stale nemusia znamenat zaruku kvality, aj ked sa vyslovene jedna o moj oblubeny zaner. A co sa mi tu vlastne nepacilo? Predovsetkym divny scenar, chvilkami, akokeby bol uplne odveci, potom ten divny agent a jeho pridlhe nudne dialogy mi liezli skor na nervy, ako zaujali, ale zase musim pochvalit niektore vizulalne efekty, hlavne ta zubata co tam vystrajala, pripominala mi tych dementorov z Pottera :-) Takze oplati sa vidiet, ale netreba mat velke ocakavania. ________ Michael J. Fox - (Frank Bannister) +++ Trini Alvarado - (Dr. Lucy Lynskey) +++ Peter Dobson - (Ray Lynskey) +++ John Astin - (Sudca) +++ Jeffrey Combs - (Milton Dammers) +++ Dee Wallace - (Patricia Ann Bradley) +++ Jake Busey - (Johnny Charles Bartlett) +++ Chi McBride - (Cyrus) +++ Produkcia: Rober Zemeckis, Peter Jackson, Fran Walsh +++ ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

co se týká mě, tak je to nejlepší film tohohle režiséra, kterej jsem viděl. (a viděl jsem ještě vesmírný kanibaly a pána prstenů a konga). Je škoda, že duchařský komedie moc nikdo netočí, protože je vidět, že kdy to má neotřelej nápad a dobrej scénář, dá se natočit příjemnej a zábavnej film. Plus samozřejmě Michael J. Fox, můj nejoblíbenější herec z dětství (v 88 sem viděl návrat do budoucnosti snad stokrát), jehož to byla za posledních deset let určitě nejlepší filmová role. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5... S trochou nadsázky sa dá povedať, že Frighteners je tak trochu "Ghostbusters revival" podľa kreatívneho šialenca Jacksona...Má to nápad a niektoré scény sú vychytávkové, chce to byť vtipné, strašidelné, temné aj úsmevné, reálne aj inovatívne- a viac-menej sa to aj darí. Každopádne najslabší film od P.J., hoci stále príjemné na pozeranie... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Netuším, na čem pan Jackson tenkrát frčel, ale evidentně to stálo za to. Natočil skvělou duchařinu, která v žánru hororových (ujetých) komedií u mě bezproblémově obstála. To, čím se tento kousek může směle pyšnit, je především parádní herecké složení. Táhne to očekávaně Michael J. Fox s Jakem Buseym, ovšem za dokonalé podpory všech ostatních, velice mě potěšila Julianna McCarthy a Dee Wallace (matka s dcerou), stejně tak půvabná Trini Alvarado a luxusní slizoň Jeffrey Combs. Výtvarnou stránku považuji za nadmíru zdařilou, duchové jsou úžasní a Stín smrti strašidelný, jak má být. To vše plus svižné tempo, nápaditost, morbidní vtípky a dokonalý hudební podmaz posunují Přízraky do solidního nadprůměru. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (26)

  • Film se nedočkal uvedení v australském státě Tasmánie, protože jeho děj nápadně připomíná události, k nimž došlo ve zmíněném státě krátce před uvedením filmu do kin během tzv. masakru v Port Arthuru. (HellFire)

Reklama

Reklama