Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V parku je nalezena mrtvola mladého muže. Policisté zjišťují, že jde o mladého podnikatele, který večer předtím slavil v nedalekém klubu podnikatelský úspěch. V mobilu muže jsou nalezeny také poslední fotografie, které stihl pořídit před smrtí. Je na nich tajemná krásná dívka, vedle které leží nejspíše vražedná zbraň. V pátrání po tajemné dívce pomůže nečekaně také syn Martina Kováře, David... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....v rámci série tejto i podobných-slušný priemer....PS :čo toľko rečí o milionárovi - veď ide len o milionára s CZK.... na hlavu to bolo cca 13 000 eur-nie málo ,ale ..... ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase jsem zkusil po čase jeden díl. Já vůl. Na to se bohužel nedá dívat vůbec. Hrozné. A ještě k tomu Uličnímu looku ten Uliční hudební podkres. To nejde. Vypnuto. (0%) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako je asi otázka proč tu bandičku jako nedali do vazby pro loupežný přepadení... ale možná to je jen upřímná realita. V Ústí dva vyfetovaní mladí opálení eskymáci přizabili jednu paní v důchodu čili pokus o vraždu nebo těžké ublížení na zdraví a jsou vyšetřováni na svobodě. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fajn po letech zas vidět Jaromíru Mílovou, i když už to není taková čupr holka jako ve Třetím patru nebo Přátelích zeleného údolí, ale jinak soudruzi sorry jako - ta hlavní trojka snad měla jít sedět za přepadení a vykradení večerky, ne?, ale oni místo toho běhají po svobodě? Wtf? To psal už nějaký úplný dement? A ta odbarvená bloncka, už dlouho jsem nikoho neviděl "hrát" tak, že vůbec neprojevuje emoce, ačkoliv se tady na emoce hrálo hodně, s Křenkovou a Voříškovou by si ruce podat mohla a všechny tři by mohly natočit film Kamenná tvář Reloaded. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama