Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (163)

matej773 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes velmi špatné hodnocení na csfd, mně se to líbilo, a moc. První dil, který jsem viděl, se mi opravdu líbil, tím pádem jsem si řekl, že je to pecka oproti klasické tvorbě od Novy, proto jsem byl překvapen, když jsem našel takový ohlas, jaký našel. Buď jsou ostatní díly horší, nebo je to holt prostě tím, že někteří lidé na csfd jsou vymatlaní a hodnotí dle toho, že Nova má za sebou fakt hrůzu a nedokážou se odprostit od toho, že mohou mít i kvalitní tvorbu. ()

j.sorensen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S příchodem Dejdara, Erftemeijera a Leimbergerový, už tak nízká úroveň, klesla o dalších 50%. Stejně pak Lambora a teď největší herecká brzda, Vodochodský. I ten Prachař, Zadražil a hlavně Štáfek, to drželi, jakž takž, na nějaký koukatelný úrovni. Paradoxně nejlepším dílem je hned ten první a to je na celym seriálu to nejsmutnější. Chápu ale, že je to licence a původní debilní scénáře se nedají měnit, tak si ale měla zn@va vybrat něco jinýho. ()

Reklama

ocypuc odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Ve druhém díle (a posledním, na který jsem podíval) je nějaký superman skákající po plechových střechách aniž by ho někdo slyšel a pak dělá drsňáka, aby se pachatel přiznal... Není jediný, komu tu roli nevěřím. Spousta nelogických scén, kdy se nedovíme, proč tomu tak je a jak se někdo na ono místo dostal... Tady by nepomohl ani Trojan. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Přes spoustu odpadů a kritiky mě se první díl velice líbil. Výborná kamera, záběry z vrchu na Prahu a tramvaj, herecké obsazení, Asi jsem dle některých komentářů divák IQ tykve, ale když vidím, co hodnotí ostatní plným počtem, tam se mi chce taky blejt. Pokud seriál pojede ve stejném duchu jako první díl, tak se těším na další díly. Holt nelze se zavděčit všem, diváci už jsou doslova zblblí a vypatlaní ze všech těch komiksů, céčkových akčních blbin,trapných komedií, že se jim nelíbí už téměř nic. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Těžce nedoceněný špičkový kriminální seriál, patrně největší počin v oblasti kriminálních příběhů natočených v ČR. Jistě, najdou se zde slabší i silnější epizody, navíc první série byla o poznání slabší než následující, tvůrci se postupem času hodně o kriminalistice naučili. Hrají zde výraznější i méně oblíbení herci, kteří se navíc v jednotlivých sériích postupně obměňují. Ale jako celek je to pro milovníky českých detektivek povinnost a především potěšení. A navíc ten obrovský rozsah již přes 200 jednotlivých kriminálek nemá patrně obdoby. A to, že si seriál našel diváky na 8 sérií není náhoda. Opravdu napínavé, zábavné a poučné. ()

Galerie (2 010)

Zajímavosti (37)

  • Vůz, který je možno vidět v epizodě, je vůz SOR NB12 evidenčního čísla 3868 vyrobený v roce 2019. (JLanovkar)
  • Scéna, kdy dva specialisté dorazí ke srubu, kde se skrývá jeden z pachatelů loupeže, se natáčela ve Voděradských bučinách. Srub u jezírka se nachází kousek vpravo od silnice, která vede lesem ze Struhařova do Jevan. (TomKey)
  • Natáčelo se v berounském skateparku. (a-ja)

Reklama

Reklama