Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (163)

geklon 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že je to tak strašný. Na úrovni poslední série Kriminálky Anděl Páně ministra. Vizuál rozhodně lepší než včechny Primácký kriminálky do kupy. Ale žádný zajímavý zápletky ani charaktery postav. Prachař nudnej, Štáfek je trapnější než ten jeho Sparťánek a Adamczyk je ťuňťa k pomilování a vykopnutí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme podezřelého Huberta. A ještě pár dalších. A je dost možný, že vrahem je zahradník." Ono je to vlastně jedno, kdo je vrahem. O to tady totiž nejde. Tady jde o kvalitu případu, vyšetřování a odhalení. A to všechno pokulhává na obě nohy napříč měnící se sestavou vyšetřujícího týmu. A taky GIBS by si tady užil, protože tady kriminalisti páchají jeden trestnej čin za druhým, což se v zájmu vyššího dobra samozřejmě přehlíží. Většinou jsem nevěřícně kroutil hlavou, ale občas jsem se i zasmál. Zejména když se major Strouhal pokouší zlomit sprostýho podezřelýho hlasem Barta Simpsona. To bych to položil i já. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Zde muzu smele hodnotit uz po prvnim dile. Kvalitni kriminalka musi stat na dobre napsanem scenari a zde Specialiste totalne vyhoreli... Dopravni spicka v Praze a tramvaj se tremi soupravami veze asi jen sest cestujicich a mezi nimi dva zlodeji a policajt, ktery s jednim kriminalnikem chodil do skoly a nahodou se potkaji po 35-ti letech... Policajti maji 15 minut casu na misto, kde maji pristavit autobus, ale posily tam volat nebudou, protoze maji malo casu:-). Letecke zabery na Prahu jsou sice krasne, uz ale zacinaji nudit, nebot se objevuji v kazdem druhem filmu ci serialu, ktery se nataci v nasi metropoli. Stafek se vice hodi do role vypatlaneho fotbalisty, nez aby hral kriminalistu. Jednu hvezdicku davam za fakt, ze se v pilotnim dile porad neco delo. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když člověk jednou pozná Případy prvního oddělení tak mu všechny ostatní kriminálky , které si hrajou na vážné vyšetřování přijdou k smíchu. Specialisté přes celkem impozantní první díl ( únos tramvaje, akce v ulicích Prahy.. ) jsou jen další asexuální kriminálkou alá Anděl. Problém je nejen v týmu vyšetřovatelů, který není moc uvěřitelný , ale scény typu " Nebudeme volat posily, málo času " kdy tým tří borců jede ke dvoum ozbrojeným únoscům je trochu přitaženej za vlasy v české realitě. Pozitiva mám za kameru a Prachaře a Kajnarovou, kterým jsem aspoň trochu uvěřil, že jsou policajtama. ()

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 10 minut jednoho dílu o jakýchsi motorkářích a s klidným svědomím tomu napálím odpad a v tomto případě se vůbec nestydím odsoudit něco, čemu jsem nedal čas. Tak ubohou, papírem šustící nelogickou napodobeninu amerického seriálu jsem dlouho neviděl. Prostě nejde vzít něco, co funguje v Kalifornii nebo kde a neschopně se to snažit překlopit k nám. Dávám tomu nula neschopných scénáristů. ()

Galerie (2 010)

Zajímavosti (37)

  • David Prachař, kterého nahradí Martin Dejdar, skončil v seriálu kvůli svým ostatním závazkům. „Mám trvalé angažmá v Národním divadle, jsem členem divadla Verze a ve dvou dalších ještě hostuji. A to už nešlo s plným vytížením ve Specialistech nadále spojovat,“ prohlásil herec. [Zdroj: Blesk.cz] (Duoscop)
  • Dvojice policistů Lukáš (Jakub Štáfek) a Zuzana (Zuzana Kajnarová) nastoupí do tramvaje na zastávce Otakarova a vystoupí hned na zastávce následující. Tramvaj je poté zablokována popelářským vozem v ulici Na Zámecké, což je ale hned za rohem od zastávky Otakarova a žádná jiná zastávka se mezitím nenachází. (Martin_L)

Reklama

Reklama