Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (163)

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Z každé série jsem viděla něco a to něco bylo dosti nevyrovnané. Jednou docela slušná krimi se zajímavou zápletkou, jednou to zase bylo už příliš překombinované nebo vyumělkované (ve stylu zahraničních předobrazů, které kolikrát nefungují ani v tom zahraničí, natož přenesené do českého prostředí). Specialistům se jednou podaří mě napínat, být zvědavá, jak se řešený případ vyvrbí, z toho mě spíš jen tak ukolébají k spánku nebo i naštvou či pobaví tím, jak se snaží být smrtelně vážní při řešení něčeho, co by jim těžko kdo věřil, protože je to prostě hrozně přiblblé. Mezi Specialisty mám své oblíbence (např. Hána) i ty méně oblíbené (Štáfek, Prachař), asi i z důvodu vyššího počtu sympatických postav mě také většinou více baví novější díly, v nichž jako šéf oddělení vystupuje Martin Dejdar... Není to bomba, není to ani úplný propadák (jak by se mohlo jevit ze zdejšího hodnocení), prostě v rámci tuzemských krimi tohoto typu a když zprůměruji jednotlivé díly, takový průměr i celkově. 60 %. ()

Tomatec 

všechny recenze uživatele

Pane Lorenc dá se ujet tramvají policii? ...ne! ...úúú, máme tady zapeklitou věc, režiséři prvního oddělení natočili pro konkurenční televizi seriál s kriminální zápletkou, ano, je to poznat, náznak kvality tady je. Ovšem někdo udělal v řetězci chybu a obsadil naprosto směšné postavy. Týhle tý partičce z ulice prostě nemůžu uvěřit "Dobrý den, já jsem poručík Tomáš Marný, tohle je můj kolega Prokop Buben a přišli jsme vás zatknout ...hovnóó, děláme si prdel!" ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Záběry Prahy dobrý, ale to je asi tak všechno. Proč to pořád natáčej, když se u toho nikdo očividně nesnažil? Byla jsem schopna zhlédnout jednu epizodu a zkusila to i s několika dalšími. Ne, tohle fakt ne. Pokud Vás iritovala už Kriminálka Anděl, tak u tohohle hodíte ovladačem po televizi. 1/10 ()

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kriminálka Anděl, Atentát, Policie Modrava, již několik projektů kteří byli o Pár procent úspěšnější a stanice Nova vytvoří seriál, Specialisté. Podle mně již propadák prvního dílu, s takovou taktikou se můžeme radovat že nyní je tu několik stanic kteří vědí co je kraj a co propadliště televizní zábavy. ()

j.sorensen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S příchodem Dejdara, Erftemeijera a Leimbergerový, už tak nízká úroveň, klesla o dalších 50%. Stejně pak Lambora a teď největší herecká brzda, Vodochodský. I ten Prachař, Zadražil a hlavně Štáfek, to drželi, jakž takž, na nějaký koukatelný úrovni. Paradoxně nejlepším dílem je hned ten první a to je na celym seriálu to nejsmutnější. Chápu ale, že je to licence a původní debilní scénáře se nedají měnit, tak si ale měla zn@va vybrat něco jinýho. ()

Galerie (2 010)

Zajímavosti (37)

  • Epizoda se natáčela na zámku v Dobříši. (skudiblik)
  • Pro vnitřní i vnější interirér byla použita škola reprezentující v seriálu Život na Zámku (od r. 1995) gymnázium. (Moiki)

Reklama

Reklama