Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (163)

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když někdo natáčí z prostřední policie bez dohledu odborníků. Ta neznalost je cítit v každé scéně. Herecké výkony tragické, scénář naivní, kamera střih hrůza, vtip žádný.....nesledovatelné. Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Vždyť je to trapas. (viděny všechny díly). ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám slabost pro detektivky. Napřed jsem si vybírala jenom ty dobré. Pak už jsem všechny dobré viděla, přišly na řadu i ty řadové, seriálové. A po nich i ty podřadné ... Tady jsem žasla hned několikanásobně. Chápu, že člověk musí z něčeho platit nájem, jídlo, drogerii, ti movitější i auto ..., ale přijmout roli v tak slabém seriálu, to už musí být vážně zoufalství. Což by zcela vystihovalo i výraz většiny herců ... To zoufalství zcela chápu, nevěděli, co mají hrát! Hlavní šok byl, že i Dejdar, kterého jsem považovala za velmi dobrého herce (Učitel tance, Šakalí léta) je najednou zcela bez výrazu a totálně nepřesvědčivý. Tady nemá cenu rozepisovat, co všechno je špatně, když je slabý scénář, to ostatní se veze. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tuctový kriminální seriál očekávané úrovně. 1) Dvouhvězdičková první řada mě moc nenadchla. Druhá řada se už trochu zlepšila._____ 2) Když přihodím pár sexy herců, tak to nakonec na usmolené tři hvězdičky dosáhne. A kteří to jsou? 30letý Marek Adamczyk (vyšetřovatel Jan v první řadě), 27letý urostlý Jakub Štáfek (vyšetřovatel Lukáš, který nahradil Jana), 42letý Jan Zadražil (vyšetřovatel Jaroslav od druhé řady)._____ 3) 29.4.2020 - Později dochází k dalším změnám - místo unylého, ale milého Davida Prachaře přichází bakelitový Martin Dejdar. Ostatní členové týmu jsou také postupně vystřídáni za pro mě podstatně méně sympatické herce. A tak nakonec tu třetí hvězdičku zase odebírám. ()

anti.rybka 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když někdo natáčí z prostřední policie bez dohledu odborníků. Nejde o to, že to vysílají na Nově, ale ta neznalost je cítit v každé scéně. O hereckých výkonech raději pomlčet. Záběry na Prahu jsou zajímavé, když je jich ale víc jak samotného děje je to už jen nechutné vycpávání scén. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Český divák sežere i toho hovno, když mu ho hezky naservírujou. Český divák bude volit klidně i hovno, když mu rozdá koblihu. Nejhorší je, že už to není jenom český človíček, ale tenhle mor sem přišel kdoví odkud a velmi rychle se šíří. Jsou i teorie, že člověk používá jen 10% kapacity své mozkovny, ovšem pořady tohoto typu ho nenutí ani k používání oněch 10% a buňku po buňce mu ji jenom masakruje až nakonec mu zbyde jen jedna jediná osamělá mozková buňka, odsouzená bloudit jeho dutou mozkovnou až se z něj nakonec stane youtuber. ()

Galerie (2 010)

Zajímavosti (37)

  • Epizoda se natáčela na zámku v Dobříši. (skudiblik)
  • V prvej polovici časti sa Eva Leimbergerová zapozerá na parkovisko a cez vysielačku poprosí kolegu, aby prelustroval „kombík“ s číslom 6AO 1762. Auto Škoda Fabia Combi s číslom 6AO 1762 sa objavilo aj vo filme Bába z ledu (2017) kde ho Zuzana Kronérova používa ako súkromné auto. Fabia Combi s číslom 6AO 1762 sa objavila aj v seriáli První oddělení (2014–2016). Policajti ho používali ako služobné auto. (crescenzio)

Reklama

Reklama