Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Kraj spolu s kolegy z Prahy a také z okresního oddělení pátrá po pachateli, který své oběti vraždí jedem ukrytým ve vánočním čaji. Policejní vyšetřování nečekaně odkrývá složité mezilidské vztahy mezi zaměstnanci pojišťovny, kde mezi ženským osazenstvem probíhá boj o pohledného ředitele. Zatímco všichni po svém slaví Vánoce, Petr nastupuje do nemocnice na operaci a až příliš pozdě mu dochází, kdo je hledaná ohnivá žena, na kterou marně upozorňuje místní kartářka. Na koho čeká dárek v podobě otráveného čaje? Pro koho budou letošní Vánoce ty poslední? (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.......opäť ako predošlé časti - podpriemer....tak Kraj je operovaný (hovorili a asi je to iste tak, že pri operácii hlavy sa holí hlava - tu nie-asi nie Kraj ,ale Vaculík nechcel...) - otravy ...dosť otravné to bolo.... ()

malet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za mě nejslabší díl. Nuda, nuda, nuda. Žádná akce, žádné drama. Nesrovnatelné s minulým dílem, kdy nechali vymřít půlku pojišťovny. Klečící Limr, trapné. Vražedkyně, která se rozzpovídá před policistkou a nevšimne si nevšední chuti čaje. Náhrobní deska s datem úmrtí.... Takže ve finále byl nejdramatičtějším okamžikem útěk Egona a líbačka Rašilova s Novákovou-Fuitovou.. zklamání. 1x* ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem si asi zvykl, že tento seriál není kriminální. Melodrama pokračuje, holky autorky se snaží ždímat z diváka slzy, k tomu kolem opět běhá někde v pozadí sériový vrah. Jinak jsou zde smutné oči psí, smutné oči veterinářky, smutné oči přítele Kraje - lékaře, náhrobní deska, protože věštit umí nejen cikánka, záběry a křížek, a k odlehčení rádoby hutné atmosféry nás opět baví obecní blb v blikajícím svetru a šťastná šéfka oddělení, která na Silvestra dostane po letech asi trochu lásky do těla. Vrcholem dílu není stupidní dopadení pachatele, ale fakt, že Kraj je v kómatu a ukradený pes majitelům utekl. Myslím, že je na co se "těšit". ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fajn, že v Temném kraji máme nějaké jistoty - třeba tu, že když zůstalo zelené listí na stromech na Dušičky, vydrží tam i do Vánoc. Nejvíce pobavilo asi to, jak si z toho Milan Šteindler celou dobu dělal prdel, ale tvůrcům to asi nedošlo. No nic, bohužel těch věcí, které jim nedochází, je podstatně víc. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Konojedech a Praze. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama