Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (144)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná až neamericky chytrá komedie, která se obejde i bez fekálního humoru, až na několik těch prdíků. Ne, že by nemohla být lepší, kdyby tam třeba nějaký Sandler přidal nějaké ty úchylárny, ale je prostě povedená a vystačí si s jemnějším humorem. Námět je vtipný už sám o sobě a mechikánský gerontofil to uhrál zdatně a s šarmem. Salma nám poněkud stárne, ale i tak se na ni hezky dívá. Kristen Bell je jako vždy rozkošná a zábavná. Bohužel je to celé poněkud zaměřené spíše na ženské publikum, ale i tak to lehce nadhodnotím, protože tak milých a chytře vystavěných komedií je v hnUSA málo. ()

WhiteRaven 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý námět na zábavnou komedii skončil nevkusnou komedií, která až na pár světlých momentů do vás hustí jen svůj humor o sexu, trapné momenty s křičící Salmou Hayek a dva vyjetý Roby, kteří nevědí co mají říkat. Když nutíte dítě sahat strýčkovi na penis, aby se lidé smáli, tak je tady něco špatně a dá vám to prostor přemýšlet o tom, zdali je Ken Marino sexuálně vyrovnaný člověk. Každopádně i přes tyto eskapády byl Eugenio Derbez v hlavní roli velice dobrý a vypadalo to, že se snaží zachránit co jen jde. ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Zabavila som sa a to je predsa podstata komédie. Mierne originálnejšie ako priemer tvorby v USA. Jednoduché, vtipné, no na môj vkus príliš dlhé. Na komédie som náročná, pretože sa mi obracia žalúdok z primitívnych vtipov, ale vieme, že dobrej komédií stačí aj 90 minút. Odporúčam pozerať v originále, Salma Hayek je neodolateľná, keď rozpráva po španielsky. Ku koncu som sa modlila k nebesiam, aby to nemalo nejaký stupidný klišovitý koniec, ktorý by pokazil celý film, vďakabohu, bolo to klíše len na 50%. - 3* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z celkového pohľadu spíš sklamanie, aspoň pre mňa. Čakal som prepracovanejší a viac zábavnejších scén. Čo by malo byť vážnejšie, tak to nie je vážne a zase vtipné scény nie sú dostatočne vtipným. Hlavné herečky v pohode, ale R. Welch ma prekvapila, že na účinkovanie v tomto filme povedala áno. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Jajajajaja mamacita Salmita je pořád kus a ten její latino temperament se mnou dělal divy :-) Je fajn vidět, že latino power už je v rámci USA natolik silný, že se ta špánina stává naprostou samozřejmostí i v čistě emerickejch filmech, protože slyšet ji z úst mé dávné sexy bohyně, bylo prostě....no jak to říct...přímo orgasmické :-) i ten Donjuán byl vcelku vtipnej, prostě bezva letní praštěná jednohubka. Olééé ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme si zahrali obaja synovia Eugenia Derbeza (Maximo). Vadhir stvárnil mladého Maxima a José Eduardo sa objavil v malej úlohe čašníka s nápojmi. (m.a.t.o.)
  • Ke konci filmu jde vidět, že babičce Arden upadne umělá ruka. I když má umělé obě, tak na jednom záběru jde vidět, jak pohybuje zápěstím i prsty. (Jimmy15)
  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)

Reklama

Reklama