Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (144)

incognito 

všechny recenze uživatele

Bohužel jako bývá zvykem to nejlepší bylo v traileru. Zápletka je jasná, to jak to skončí je jasné taky. Jde jen o to co vše se stane než se ke konci dostaneme. Film jsem viděl na 3x... Nedokázal jsem to dokoukat najednou, ne že by to byl kousek, u kterého musíte přemýšlet a bolí vás hlava. Jen je to většinou dost nudné. Na nedělní odpoledne to bude dobré.... ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Jde o klasickou letní komedii. Námět snímku je originální, avšak výsledek působí poněkud utahaně. Chce to snímek prostříhat a vynechat některé scény... a že některé scény jsou opravdu trapné. Většina herců si vede obstojně (spokojen jsem především s mou oblíbenou Renée Taylor, jenž je u nás známá především jako Sylvia Fine ze seriálu Chůva k pohledání). Nejde o špatný film... většina vtipů je povedených, ale jde to zvládnout i lépe. ;-) (viděno v původním znění) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to dost nevyvazena komedia, ktora ponuka niekolko neskutocne vtipnych scen ale aj dost vela nudnej vaty. Skratenie o takych 20 minut by filmu pomohlo. Najväcsi problem som mal s hlavnym hrdinom, ktory je totalny flakac a vlastne obycajna vydrziavana kurva. To by bolo v poriadku, keby bol film pojaty cynicky a ponukal by mnoho narazok na tento spôsob zivota. Lenze ono je to pojate skoro az seriozne a film sa snazi dokonca dojat divaka tym aky tazky zivot maju tieto pijavice potom, co ich konecne vykopnu ich starsie bohate partnerky. Na to som sa nevedel prilis naladit. Bohuzial tieto seriozne sceny tu boli na ukor komickych, ktorych bolo na komediu dost malo. Eugenio Derbez vela charizmy nepobral, takze ani vdaka nemu ma jeho pribeh prilis nezaujimal. Prijemnym plusom je, ze sa aspon nepolepsil uplne a na konci neprisiel len tak k nejakej serioznej robote, ale nadalej ostal kurvou. Hlavnym tahakom pre mna a asi aj pre väcsinu divakov bude stale neskutocne nadherna Salma Hayek ako sestra hlavneho hrdinu v ktorej pekarni by som si stale rad pochutil. Aj vo vedlajsej ulohe zatieni Derbeza. Predvedie roztomily tanec a jej neustale prechadzanie z anglictiny do spanielciny nikdy neomrzi. Na konci nam aj zaspieva. Vdaka nej a par fakt vydarenym vtipom to stoji za jedno pozretie. 5/10. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, pozitivní, rodinné, láskyplné, sebevědomé, latinské, prostě skvělé. Po dlouhé době komedie, která mě opravdu rozesmála. Příběh stárnoucího milovníka peněz, luxusu, bohatých žen a sebe. A hlavně nepracovat. Do toho horkokrevná sestra a roztomilý synovec, a už se to veze. Vtipy nebyly vulgární, jak je občas zvykem, stále se něco dělo. Jasně, že nějaká ta zápletka, která vyvrcholila jasným šťastným koncem a nějakým poučením tady byla, ale v takovém filmu to čekat musíte. Salma je krásná ženská a když rozjede tu svojí španělštinu, no paní jo! Tohle bylo vážně sympatické. ..tohle mi zvedlo náladu.. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Skvělý trailery a průměrný film. To nejlepší uvidíte právě v trailerech, což není sice moc překvapení, ale i tak to zamrzí. Milovník po přechodu vypadal totiž jako kandidát na skvělou komedii. Ona sice není špatná, úvod je dobrý a dá se říct, že kdekoliv se tvůrci snaží o humor, se trefí do černého. Jenže jak to u komedií bývá, po polovině stopáže se pomalu přepne na vážnější notu, začne se řešit "rodina je nejdůležitější" a "jaké je moje poslání v životě" a Vy pomalu upadáte do letargie. Naštěstí tohle moralizování netrvá dlouho a ve finále je Milovník po přechodu vtipnou jednohubkou, ideálním společníkem na nedělní dopoledne. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Až 89% diváků v otevíracím víkendu bylo hispánského původu. (PaTeXx)
  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)
  • Natáčelo se v Santa Claritě a Pasadeně (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama