Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nemám větší problém. Jasně, Scott prostě není herec, který by táhl film svým talentem. Jasně příběh je pitomoučkej a scénář občas vtipnej. Ale koukám na film s Adkinsnem a nečekám výkony z ranku De Nira a dialogy na úrovni A1. Toho zabijáka jak nám je představen ze začátku mu člověk věří tak tak. Časem tuhle pózu Scott opustí a je to dobře, protože člověk přestane myslet na blbinky, kterých se postava dopouští a začne si užívat parádní jízdu. Sice béčkovou, ale parádní. Děj odsýpá a flash back je příjemným zpestřením. Akce se mi líbila a myslím, že Scott nemá ambice prodávat něco víc. Taky by filmu slušelo být v temnějším tónu a lépe bych vystavěl jeho vztah k bejvalé, aby člověk mohl víc fandit. Cekově ale moc dobrý béčko. 70 procent. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nah, az tak ma to nebavilo. Na akcnu komediu to bolo malo vtipne. No a na drsny film to bolo az moc odlahcene. A co je horsie. Bitky boli nedoverihodne. Udery nedopadali, Na realisticke suboje treba hned zabudnut. Chybal mi nejaky vyhecovany suboj kde z napetim cakate ako to dopadne a trpite s hlavnym hrdinom. MJW uz starne a straca rychlost. Vidim ze scenar si pisal sam Scott a to je zle. Lebo napad bol dobry, ale rezia a hlavne scenar proste nedosahovali kvality, ake by toto pojatie vyzadovalo. Keby to daju doladit kvalitnemu scenaristovy dostanu viac casu a penazi na bitky. asi by som bol spokojny. Paradoxne Scottove herectvo nebola slaba stranka toho filmu. 3* a total priemer. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi nevadí, když si někdo chce dělat srandu z Johna Wicka. Co už ale může být trochu problém, když ta legrace až moc spoléhá na suchý britský humor. A ten je pak v naprosté většině stopáže úplně mimo mísu, zvlášť když se to celé spojí s brutální akční vyvražďovačkou. Bitky a Adkins super, ale celkově jsem to holt prozíval, a každá druhá scéna mi přišla jako z úplně jinýho filmu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začátek v hospodě plné různorodých nájemných zabijáků mě trošku připomněla Ritchieho v nejlepších letech a režisér na odlehčený tón v dalších minutách zaplať Bůh nerezignoval. Jinak se jedná o přímočarou poctivou akčňárnu plnou solidně nasnímaných rvaček a přestřelek a práci si tu dal někdo i s mluveným slovem, takže přítomní ze sebe nesypou tupé floskule, které jsou v béčkových videoakčňácích obvyklé. Adkinsovi to tady vyloženě sedlo, což se dá říct i o dalších aktérech a mě obvzláště potěšil Ray Stevenson v roli vysloužilého hitmana, toho času majitele hospody. Takhle by to šlo. 80% ()

AD P 

všechny recenze uživatele

No mne ten celý koncept pripadá tak že : vytvorme postavu ala John Wick a dajme to do príbehu ako by od Guya Ritchieho , ale žiaľ celé to je už milión krát obohraté ... Na druhej strane od Scotta očakávame aby sa poriadne predviedol a to tento film spĺňa . Trocha ma sklamal MJW , ten mohol dostať rozhodne viac priestoru , ale za Adkinsa dávam 3*. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Když se kolem 50. minuty baví mladý Mike (Scott Adkins) s Big Rayem (Ray Stevenson) před jeho domem, jsou vidět v pozadí auta ze současnosti (Mercedes Benz třídy C třetí generace 2007–2014, Land Rover Freelander první generace 1997–2006 a VW Polo čtvrté generace 2002–2009), i když se děj odehrává v 80. letech. (DBlitz)
  • Když se Mike Fallon (Scott Adkins) setká s Charlie Adams (Ashley Greene) v autobuse, je to autobus 150, což je typ Enviro 400, ale když si sednou nahoru, jsou zjevně ve starém autobusu typu Routemaster. (Johnny.ARN)
  • Na hřbitově během diskuse Mikea (Scott Adkins) a Charlie (Ashley Greene) upustí Mike šálek kávy na zem. O několik minut později, když Charlie odchází, je vidět, že šálek kávy je nyní na jiném místě. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama