Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Accident man mě teda pořádně překvapil. Nečekal jsem, že to bude až taková pecka. A ani mi nevadilo to odlišné, nadlehčené pojetí se spoustu vtipných hlášek a scén. Děj je dost přímočarý a ničím nepřekvapí, ale to mi absolutně nevadilo. Soubojů zde máme dost, Adkins se skvěle předvede. Vše je krásně natočeno, žádný zbytečný zpomalovačky a další moderní zbytečnosti. Dojde tu i na pár přestřelek apod. Adkins zde má roli zabijáka a i si jí užívá. Po herecké stránce je na tom lépe než před tím. K tomu nám vévodí pěkná hudba, jak vystřižená ze starší doby než je tato. Nemůžu si pomoct, ale po Boykovi a Ninjech je tohle Scottův nejlepší film. Jen tak dál! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dialogy jak pro úplné idioty, hudba šílená, způsob odvíjení příběhu formou vypravěče - hlavního hrdiny byl vyčpělý už u Deedpoola, nicméně bitky vcelku reálné (to, že hlavní antihrdina vydrží prakticky cokoliv, je už dnes standartní klišé), námět nápaditý a co je hlavní, film se nebere příliš vážně. Místy slušné hlášky, vtipných momentů dost. Není to žádný akční skvost, ale slušná zábava, kterou lehce nadhodnocuji, neb mi zrovna dneska kápla do noty. Za mne 3 a půl hvězdy, tedy tak 70%. ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

No... malo to napad...malo to ambiciu... malo to potencial. Dokonca prvych 5 minut filmu som mal blazeny usmev a simranie na gulkach. Akonahle vsak zacali dialogy...premisa filmu... slo to do hajzlu. Adkinsovi som najomneho vraha veril asi ako ciganovi vysoku skolu...to jeho "moralne" spravanie najcool zabijaka nad vecou, ktory sa drzi nejakeho super speci kodu a naraz sa na vsetko vysere a ide za pomoci neprijemnej defky patrat po vrahoch svojej ex...no proste kokotina. Na druhej strane vsak chcem pochvalit obsadenie (okrem Adkinsa a Stegmanna), ktore ma celkom bavilo... Stevensona mam rad a bol pre mna aj v tomto filme najsympatickejsou postavou a suverenne charizmov odstrihol mladeho Baryshnikova. Hopsandy a akcne sekvencie boli standard, ktory baletak proste vie... ale tak na jedno pozretie...cert to ber. Nepriestrelny okruhly stol, ktory odolal tazkemu gulometu z piatich metrov radsej spominat nebudem. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zabijácká jízda Mika Fallona coby nájemného vraha beze stop, kterému zavraždí milovanou osobu z vlastních řad! To vyvolá katastrofální dopad na celou organizaci, jelikož je jednoho po druhém začne likvidovat. V tu ránu se stává právě Mike cílem číslo jedna a je na něj vypsaná tučná odměna. Na béčko v podaní Adkinse hodně vydařené, celkově i kamera, obsazení, děj filmu! 65% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je zde ve velmi dobré formě, a to nejen herecké, ale i scenáristické. Jasně, není to vyloženě scenáristická perla, ale napsal si to na tělo a skvěle pak hlavní roli zvládnul, a to i s přispěním dalších, celkem zajímavých herců, i když nikoli nutně první ligy. Fajn nenáročný akční film, který mě bavil. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Když se Mike Fallon (Scott Adkins) setká s Charlie Adams (Ashley Greene) v autobuse, je to autobus 150, což je typ Enviro 400, ale když si sednou nahoru, jsou zjevně ve starém autobusu typu Routemaster. (Johnny.ARN)
  • V tomto filmu dostal Mike (Scott Adkins) zakázku na zabití skupiny s názvem Satanic Mechanic. Ve filmu Pomsta, dalším filmu režiséra Jesseho V. Johnsona, v němž rovněž hraje Nick Moran (Leonard), je za barem po celou dobu filmu plakát skupiny Satanic Mechanic. (Johnny.ARN)
  • Zabijak na motorke (Tim Man) použil nemecký samopal z druhej svetovej vojny MP38/40. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama