Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších akčňáků Scotta Adkinse, ke kterému si dokonce napsal sám scénář. Kromě Adkinse je ještě z herců velmi výrazný Ray Stevenson. Scénář je takový průměr v akčním žánru, ale je důležité, že tvůrci snímku to berou s nadhledem a umějí přidat vtipné vsuvky k tématu. Fajn béčková variace Johna Wicka - 75 %. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

No... malo to napad...malo to ambiciu... malo to potencial. Dokonca prvych 5 minut filmu som mal blazeny usmev a simranie na gulkach. Akonahle vsak zacali dialogy...premisa filmu... slo to do hajzlu. Adkinsovi som najomneho vraha veril asi ako ciganovi vysoku skolu...to jeho "moralne" spravanie najcool zabijaka nad vecou, ktory sa drzi nejakeho super speci kodu a naraz sa na vsetko vysere a ide za pomoci neprijemnej defky patrat po vrahoch svojej ex...no proste kokotina. Na druhej strane vsak chcem pochvalit obsadenie (okrem Adkinsa a Stegmanna), ktore ma celkom bavilo... Stevensona mam rad a bol pre mna aj v tomto filme najsympatickejsou postavou a suverenne charizmov odstrihol mladeho Baryshnikova. Hopsandy a akcne sekvencie boli standard, ktory baletak proste vie... ale tak na jedno pozretie...cert to ber. Nepriestrelny okruhly stol, ktory odolal tazkemu gulometu z piatich metrov radsej spominat nebudem. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tak nám ti chlapci začínají v ksichtech jaksi otékat, čas a stagnující lymfu prostě nezastavíš. Adkins předvádí hereckou statiku a bojový standard, choreograf Tim Man vytvořil koukatelnou přehlídku spousty různých akčních pohybů, leč v určitých momentech vypadají konfrontace nedotaženě, utahaně, párkrát mi přišlo, že se černé Bílé prostě nechce tu nohu natáhnout, možná se začínají zkracovat podkolenní šlachy, ono v padesáti letech se není čemu divit... a fyzično z ručních "přestřelek" taky úplně necáká, rány viditelně končí trajektorii pár centimetrů před cílem a je to dost zřejmé. Příběh je inovativní asi jako denní režim křečka v kolečku, ale zase se najde pár brutalit z ranku Mortal Kombat - Finish him! Martyn Ford dostal od Adkinse už podruhé přes půlmetrovou tlamu, vůbec nechápu proč tvůrci Jurského světa oživují dinosaury pomocí cgi, když jim jeden učinkuje ve filmech s Adkinsem. Pocitových 50%, na jedno shlédnutí se to v pohodě dá, ale opakovaně se k tomu asi nemám důvod vracet... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Čistý bulšit s mimóznym obsadením, kvantami klišé, impotentným príbehom a s násilím nanajvýš priemerným. Adkins za mňa ďalší krok do hovna. Keď sa začala rozplietať tá chobotnica a indický ropný magnát bez chrbtovej kosti a ekoaktivisti... to už som zúrivo v čelustiach mágal kábel od slúchadiel. Našťastie to prežili. Fuh, to by bolo teprve síry... ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zabijácká jízda Mika Fallona coby nájemného vraha beze stop, kterému zavraždí milovanou osobu z vlastních řad! To vyvolá katastrofální dopad na celou organizaci, jelikož je jednoho po druhém začne likvidovat. V tu ránu se stává právě Mike cílem číslo jedna a je na něj vypsaná tučná odměna. Na béčko v podaní Adkinse hodně vydařené, celkově i kamera, obsazení, děj filmu! 65% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Natočeno podle stejnojmenného komiksu vytvořeného Patem Millsem a Tonym Skinnerem. (Johnny.ARN)
  • Zabijak na motorke (Tim Man) použil nemecký samopal z druhej svetovej vojny MP38/40. (Johnny.ARN)
  • Kolem času 00:02:50, poté, co Mike (Scott Adkins) kopne do lavičky, se nejprve objeví ve vzpřímené poloze vlevo od plastové židle a v dalším záběru je převrácená a stojí před židlí. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno