Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sudy s lidskými ostatky zasypanými louhem, těla zabalená v pletivu, Orlická přehrada. Symboly případu, který se díky nebývalému zájmu médií dostal do podvědomí celé generace Čechů. Poté, co se jeden z orlických vrahů Černý začal svými vraždami chlubit v pražském podsvětí, dostala se do rukou kriminalistům klíčová informace o sudech s mrtvolami v přehradě. Jenže najít těla ve velké nádrži a v hloubce, která dosahuje až padesáti metrů, nebylo s tehdejším vybavením jen tak. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl Orlické vraždy jsou důvodem, proč jsem začala sledovat Legendy kriminalistiky. I když jsem se zde nedozvěděla nic nového (no možná poslední informace pro mě nová byla- Roubal), sledovala jsem jej s napětím. Orličští vrazi mě zajímají od té doby, co jsem viděla seriál Devadesátky. A dokumentární Legendy kriminalistiky jsou taktéž velmi zajímavé. Každý díl mě připoutá k obrazovce. Děkuji za archiv na iVysílání. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravdou, že už jsem viděl více dokumentů o Orlických vraždách a pár jich bylo ještě na lepší úrovni zpracování, ale tady se museli tvůrci vlézt do půlhodiny trvající stopáže a tak vybrali ve stručnosti to nejdůležitější, doplnili to výpovědí Karla Kopáče a vyšetřovatelů + archivními videi a fotkami. Na Orlík bych se však raději nešel koupat ani dnes, kdo ví, jestli tam ještě někde v hloubce pár sudů neleží… ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama