Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté, co vydá úspěšný bestseller inspirovaný úmrtím jednoho z jeho spolužáků ze střední školy, je kontroverzní spisovatel Sidney Hall (Logan Lerman) nečekaně katapultován ke slávě a věhlasu. Vztah s jeho přítelkyní (Elle Fanningová) se začne rozpadat, neboť temné důsledky vydání této knihy naruší jejich společný život a Sidney náhle beze stopy zmizí. Bezmála o deset let později začne tajemný detektiv (Kyle Chandler) pátrat po zmizelém spisovateli, jehož knihy jsou propojeny s řadou záhadných případů žhářství. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

claudel 

všechny recenze uživatele

Sidney Hall je přesně zářným příkladem toho, proč mám rád filmy s příběhem. Nádherně poskládaná mozaika, která do sebe zapadne až v posledních minutách celé stopáže, proto je nezbytná divákova pozornost od první do poslední minuty. Silný zásah do srdce, několikrát jsem se otřásl, protože ten film je o lidech žijících sinusoidně čili aktuálně pro mě jak stvořený. Logan Lerman fantastický, Elle Fanning roztomilá a rozkošná, Michelle Monaghan k nakousnutí. Zážitek par excellence. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Vanishing Sidney hall...alebo burning Sidney hall?Chlapec popáli všetko,hlavne svoje výtvory.Keby si takto počínal každý spisovateľ, ďakujem pekne🙏asi by nám veľa literatúry hold neostalo😁.Slušná hipsterina na štýl The Perks of being a Wallflower. Ale v niečom to bolo aj poučné. Každý už v živote hladal samého seba.Netreba s tým prestávať, keď hľadáme sami seba, dokážeme objaviť úžasné veci...ale niekedy aj tragické...ale taký Sidney hall je. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Netradičně pojatý film, který se nese spíše v depresivním duchu. Obvykle si mě snímky podané podobným způsobem zcela nezískají, ovšem tenhle má prostě něco do sebe - je zde dost silných momentů, líbila se mi hudba, jsou zde nečekané zvraty a lavina věci, které nutí člověka k zamyšlení - to vždycky vítám, Za mě Spokojenost a 5 s odřenýma ušima :). ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Uuuuuuuf, těžký - přetěžký kousek k uchopení a je fakt hodně důležité, aby byl filmový divák nastavený ve správné náladě na to, aby celý snímek uchopil. Mě se to naštěstí povedlo na jedničku a jsem nadšen. Jsem nadšen i díky této databázi a hodnocení ostatních uživatelů, jinak by tenhle skvělý film asi zůstal utajen navždy. Nejedná se o žádný mainstream, ale řekl bych takový typický festivalový kus. Logan Lerman, na to kolik mu je, tu hraje vyzrále a vyspěle roli mladého spisovatele, který si ale žije v dost atypickém světě a je obklopen množstvím nestandardních a život stěžujících okolností, díky kterým dokonce na x let zmizí takříkajíc ze světa, než ho po dlouhé době vypátrá domnělý policista, z něhož se vyklube jeho hlavní sok v bojích o Pulitzera. Film je depresívní a bez pozlátka, ovšem doplněn nádhernou hudbou a celkově zajímavě natočený se spoustou flashbacků, které ale dávají smysl a nejsou rušivým elementem. Tohle je přesně ten typ složitého filmu, který čas od času potřebuji shlédnout...................moje hodnocení = 9 z 10. ()

ahateye 

všechny recenze uživatele

"I don't understand" Sindney Hall je spisovatel. Úspěšný. Jen možná příliš mladý. Je hezké, když člověk může pořádně dělat to, co ho baví / to, co chce. Jen tu jsou ještě jiní lidé. Ostatní proměné v rovnici štěstí. S osudem nic neuděláš. Prostě se takové věci dějí. A ty se s nimi můžeš vypořádat. Nebo se jimi nechat položit. Film skáče bez obtíží skrz tři roviny v životě Sidneyho: středoškoláka, úspěšného autora, člověka, co utíká od problémů. Soundtrack zajímavý. Prostředí různorodé. Postavy uvěřitelné. Tragédie. Provázané osudy. Můžete pouštět film i po několikáté, ztotožnit se, nadávat, ale stejně se to nezmění. Život bere různé kličky. Drama (pro někoho) celebrity naservírované v omalovánkách, jen bez určitých barev, které byste možná čekali. Nebudou tu divoké večírky, zato vztahy s postupným vyústěním. Následky, pronásledování, naděje či zapomínaní. Jestli chcete zatoulanou procházku za snem(?), se vším všudy, jste tu nejspíš správně. 5/5 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama