Reklama

Reklama

Krtek a Panda

(seriál)
  • Čína Xiong mao he xiao yan shu (více)
Česko / Čína, 2016, 52x12 min

Scénář:

Xiaoyu Wu

Hrají:

Lei Zhang, Chao Wei

Obsahy(1)

Zažij nová dobrodružství s malým Krtečkem!
1. série 1. Přítel z dálky, 2. Uvítací večírek, 3. Krtkův nový dům, 4. Zajímavá past, 5. Ještěrčí ocásek, 6. Jak vyléčit draka, 7. Den objímání v lese, 8. Kdo dostane meloun
2. série 1. Co se to blýská, 2. Čí je to vajíčko, 3. Velký meloun, 4. Lesní olympiáda, 5. Pravý nebo falešný medvěd, 6. Šťastné kolo
3. série 1. Velké horko, 2. Záchrana před deštěm, 3. Nezvaní hosté, 4. Sezení na vejci, 5. Strom a knedlíčky, 6. Květinová soutěž
4. série
1. Tři kouzelné barvy, 2. Rybka v nesnázích, 3. Černobílá party, 4. Duhová zahrada, 5. Červený lampion, 6. Dědečkovy brýle (Magic Box)

(více)

Recenze (76)

nahrabal odpad!

všechny recenze uživatele

Znesvěcení krásné české pohádky pro děti. A promiňtě mi tento výraz, ale je potřeba zkurvení ktečka, kterého si všichni starší ročníky pamatují. Byl krásně namalován a byly to jednoduché dětské příběhy. Ale toto je opravdu k zblítí alá pokémon no fuj styďtese. Aťi žije čína!!! Máme činské hadry, čínské hračky pro děti se ftaláty a búhví ještě s čím, které škodí zdraví. Vybuchovací alektrické spotřebiče. A teď hnusné čínské pohádky. Huráááá. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nebyl jediný, kdo se při pohledu na pandu vedle krtka musel tlemit od ucha k uchu (druhou skupinku diváků zase musela jímat hrůza). Ten seriál se asi každému musí jevit přinejmenším velice svérázně, na druhou stranu, mám tady k dispozici hodnocení z nejobjektivnějších. Pro půlročního syna je to první seriál, který ho v televizi zaujal a moc se mu líbí, přestože asi ještě nerozumí ani slovu. A je nadšený z úvodní i závěrečné písničky. A já těm docela vtipným (byť poněkud dementním) příběhům s důrazem na přátelství a vzájemnou pomoc (což si nese z původního Krtka) také přišel na chuť. ()

Reklama

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný dětský animák. Samozřejmě je děj debilní (proto nedávám více, než 2*), ale bráno v kontextu ostatních dětských animáků, které jsou skoro všechny debilní, je zcela průměrný. Tohle je spíš Krteček pro čínského diváka, než našince. Navíc to moje dvouletá dcera naprosto miluje, takže to tak špatné nebude :) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, budu vulgární, ale věřím, že mě za to POMO neodstřihne. Ačkoliv poslední díly českého Krtečka nezastihly tuhle legendu naší kreslené tvorby v nejlepší formě, to, co s ním ale provedla čínská produkce, je prostě kopanec do koulí českého diváka. Jako animák to neobstojí – animace je sama osobě dost slabá a ač na dětské filmy nechodím a nesleduju je, troufám si podle trailerů tvrdit, že ji kdejaká provinční produkce strčí do kapsy. Tvůrci měli pocit, že musí seriál okořenit neduhy současné tvorby, jako je létání vzduchem a rádobycool hláškování stupidních postav. Samotný Krtek dostal co do vzhledu řádně na prdel, jeho převedení do 3D se prostě nepovedlo, o tom, že po téměř šedesáti letech znovu regulérně mluví, ani nemluvě. Co se týče Pandy, musím říct, že mi tohle čínské hájemství nikdy žíly netrhalo. Považuju pandy za naprosto nezajímavá, nudná zvířata, kterým samozřejmě nepřeju vyhynutí, zároveň ale nechápu, co na nich kdo vidí. Číňané mají ovšem evidentně pocit, že se z jejich pand celý svět posere. Jedná se o nesmírně vlezlé zvíře, které má svou roli ve spoustě produktů pro děti, soudě podle toho, na co se na YouTube kouká můj tříletý syn. I když je to právě on, kdo si občas vyžádá sledování Krtka a Pandy, doufám, že jednou dospěje k tomu, že kvalitní tvorba je někde jinde. Mám obecně takové přání, aby se čínští kapitalisti, kterým v žilách proudí rudá krev, sebrali, přestali se v demokratických zemích chovat, jako by jim patřily, vzali si s sebou ta svá Xiaomi a Huaweje a šli do řiti. A při té příležitosti s sebou můžou vzít i Kellnera, Mynáře, Nejedlého, Ovčáčka, další podobné řiťolezy a především Zemana, který se s plyšovým Krtkem u soudruhů producíroval. (1 286.) ()

Agent24 odpad!

všechny recenze uživatele

Chudák Krtek ten dopadl. Pan Miller nikdy nechtěl aby s jeho Krtečkem pokračovali ve stejné animaci tuším no a tak hoši z Číny udělali hnuso-odpornou 3D animaci Krtka s Pandou. Vnučka pana Millera zaprodala národní dědictví a to doslova. Česko-Čínský hnuso-seriál, který Krtečka definitivně zabil!!! Čína už si brousila zuby i na Pata a Mata. Nakonec to zatím nevyšlo. Modleme se ke Krtkovi at mají Pat a Mat velké štěstí!!! ODPAD!!! 0%!!! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Seriál obdržel velmi negativní hodnocení v České republice. (petr.koca)
  • V epizodě Zajímavá past se zvířátka dostanou z propasti díky krtkově schopnosti prokopat se půdou zpátky nahoru. Na samém konci záchranných prací však narazí na kámen. Přestože při rychlosti krtkova prokopávání by kámen mohli snadno obejít, místo toho jsou uvězněni, přemýšlejí, jak se dostat na povrch, a zachrání je až to, když lišák vrazí do kamene hlavou a ten se rozbije. (topi80)

Reklama

Reklama