Reklama

Reklama

Killing Ground

  • Slovensko Killing Ground (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (101)

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....drsné, ale nie extra brutálne...ani jedno ani druhé nie je na dobrý film potrebné, ale tu nebol ani extra príbeh....taká klasická schéma idem na opustené miesto za účelom stretnutie degešov....tak mňa napadlo čo by by bolo dobré robiť, čo by sa malo robiť ak by ste mali tú smolu, že stretnete takýchto agresívnych psychopatov, ktorí sú presile, ozbrojení a úplne v hlave vygumovaní.... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodně vyměklý horor, který si podle popisu hraje na něco jiného. Podle popisu jsem čekal násilný film místo toho se to zmůže maximálně na střílení do nehybných lidí a jedno hození s děckem o zem, které ani neukážou. Oba páry též nic nepředvedou takže největší herecký výkon předvedlo to prase (myslím to zvíře) co se tam mihlo. P.s. to co přežilo to děcko by nepřežil ani terminátor takže možná neuškodí dát do žánru popis sci-fi. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Škoda nezáživné první poloviny, protože jinak to mohl být jeden z nejlepších survivalů posledních let. Ale i tak to stálo za to, protože jakmile dvojka vidláků překročila tu správnou hranici, strhnul se solidní masakr, který dokázal nadzvednout tlak i bez nějakých gejzírů krve a rád bych upozornil vlastníky batolat, že by mohli dostat infarkt. A potěšilo i obsazení neokoukanými herci, kteří do svých partů bez výjimky dokonale seděli. 65% ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Nazhaveny na australske horory som od roku 2005 - vtedy vysiel Wolf Creek od Grega McLeana. Fajny horor, tuto uz nie je ako reziser Greg McLean, ale akysi Damien Sila. Na Exploitation sceny som zvyknuty uz od Wrong Turn -ov, a ak zvitazi dobro nad zlom tak exploitation sceny vo filme vyzadujem. Tu nic take nie je, skor atmosfera sa bududje len pomaly, stiesnenych  a  drsnych scen je hodne. Ked uz stret turistov s degesmi, tak vrele odporucam Deliverance 1972 s Burtom Reynoldsom  : 51 % ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct. Je to takové snaživé béčko, které má trochu netradiční osnovu, co se týče kompozice děje. Postavy jsou představovány postupně během časového prolínání a přesto, že vám vše zapadne, asi nebude každý zcela spokojen. A to asi hlavně kvůli malému množství gore. Je tam v podstatě jen jedna zvrácená scéna s plechovkami, jinak se drží rejža ve značný míře u země. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama