Reklama

Reklama

VOD (1)

Ivan Najdenov (Viktor Choriňak), celkom obyčajný mládenec, sa náhodou prenesie zo súčasnej Moskvy do fantastickej zeme Belohorie. V tomto paralelnom svete žijú hrdinovia ruských rozprávok, kúzla sú prirodzenou súčasťou ich života a problémy sa riešia súbojmi s bohatierskymi mečmi. Na svoje veľké prekvapenie sa Ivan ocitne priamo v centre súbojov svetlých a temných síl. Zatiaľ mu ale nie je jasné, prečo má v týchto dramatických udalostiach zohrať hlavnú úlohu práve on. Všetci totiž veria, že on jediný dokáže ukončiť zničujúcu vojnu dvoch znepriatelených svetov. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Legendárny ruský Mrázik rozobratý na súčiastky, bez rozprávkovej časti ale zato obohatený o komediálne a hlavne fantasy pozadie. Triky potešia, Rusi už dávno nie sú tam, kde ich všetci stále vidia, ale tri hviezdy dávam len za originalitu, lebo opäť ako vždy, nech mi všetci milovníci ruského jazyka prepáčia, ale pozerať toto v ruštine, to je fakt hlavybôľ... :) ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Ruská fantasy prošpikovaná moderním pojetím, hláškama, ale hlavně i ruským slovanským folklórem a pohádkovými bytostmi (bohatýři, Vodník, Baba Jaga, překrásná Vasilisa, Kostěj...). Tento počin prostě baví od začátku do konce. Za mě tedy od Rusů obrovské překvapení a proto posílám do Moskvy velké díky. ()

Reklama

natalanka 

všechny recenze uživatele

Jůůůj, tak vtipnou a hezkou pohádku jsem už dlouho neviděla. A pokud se chcete 114 minut dobře bavit, smát....pak si udělejte skvělý čaj, nebo kakao a hezky vypněte realitu a vzhůru do světa kouzel a pohádkové říše. Tahle pohádka je opravdu nádherná a vtipná. Běhající domeček na kuřích nožkách fakt nemá chybu. :-) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kéž bysme i v Česku měli takhle vymakaný pohádky. Popsala bych to jako takový prdlý pokus o parodii na ruské legendy a mytologie a koneckonců i na pohádky obecně. Je to šmrcnuté o nenásilný humor, který ve většině případů funguje, má to originální koncept a mixuje to dva odlišné světy úspěšnou metodou zapojování moderních aspektů. Plusové body to má samozřejmě za efekty a kulisy. Rezervu si ale ještě nechávám pro další díly. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Zajímavá fantasy, ve které se prolíná současnot a tradiční svět rukých pohádek se všemi bohatýry, Babou Jagou , Kostějem...Kdo v dětství četl Krásu nesmírnou, tady bude jako doma....Hlavní hrdiba je ovšem dost nesympatický hajzlík, který nemá kouska cti v těle (tedy aspoň v první půlce), naštěstí jsou tu dvě ruské krasavice, které pro mě film zachraňují. Velice se těším na další dvě pokračování. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama