Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(27)

  • Season 1 (2017) - 14 epizod

  • S (2021) - 13 epizod

Obsahy(1)

Kobayashi je obyčejná žena, která pracuje v kanceláři a bydlí sama v malém bytě. Jednou, když se probudí po proflámované noci, ji překvapí u jejích dveří obrovský drak. Tato dračice, která se jmenuje Tohru, se dokáže proměnit v krásnou a roztomilou lidskou dívku, které však i tak zůstávají některé dračí znaky jako jsou rohy a ocas. Tohru přichází za Kobayashi aby s ní žila, tak jak jí nabídla předchozí noc sama opilá Kobayashi, a pracovala jako její služebná. Kobayashi nejprve odmítá, ovšem pocit viny nad nedodrženým slovem a fakt, že musí být za 5 minut v práci, nakonec ženu donutí služeb dračice využít. Tak Kobayashi získává služebnou, jakou nemá nikdo na světě se všemi možnými i nepředstavitelnými aspekty, a život Kobayashi tak již nikdy nebude jako dřív! (Jeoffrey)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (10)

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, nenáročné anime, určené hlavně pracujícím singles, kteří nemají moc přátel (mezi lidmi), takže dovolit dračici, aby jim dělala služebnou, jim může připadat jako docela dobrý nápad. Přičemž navíc nezůstane jen při jednom drakovi. I když četné situace, které z toho plynou, nejsou zdaleka komediálně vytěženy tak, jak by mohly být, a dramatické náznaky nakonec trochu vyšumí do ztracena, najde se tu dostatek milých scének, aby se s tímhle lehce bizardním kouskem dal v pohodě zabít čas. ()

Akira777 

všechny recenze uživatele

Anime je v celku zábavné a i roztomilé, postavy v celku ujdou, sice u mě vyhrávají Non Non Biyori a Barakamon, který jsou též Slice of Life, tady je to trochu však i fantasy, protože máme draky. Navíc i roztomilou Kannu. Pokud někdo však kvůli loli tuhle sérii bere jako pedofilní, asi by měl jít k psychiatrovi, protože se mu asi děje něco v hlavě velmi špatného a zřejmě má černé svědomí. Protože v anime se neděje vysloveně nic nevhodného. ()

Reklama

Puxina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milé nebo spíše až roztomilé vyprávění. Je zde pár dramat, ale nejsou nijak rušivé, takže jsem si spíš užíval tuhle roztomilou zábavu. Opravdu moc se mi líbí hlavní hrdinka Kobayashi a na scény s ní jsem se vždy těšil (taková malá zamilovanost jako Tohru). Samozřejmě se dočkáme i hopsání v oblasti hrudníku objemově vybavenějších dívek/dračic a díky tomu chápu jisté cosplaye a hentai obrázky na netu. Ony lesbické linky jsou milé, ačkoliv tedy ty platonické o malých holek jsou trošku ehm no zvláštní, ale budiž. Jako relax a parádní Slice of Life je tohle ideální seriál. A ještě musím pochválit hudbu, není nějak světoborná, opakuje se, ale krásně sedí do určitých scének, kde je použitá. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Příjemné, zábavné, klidné a milé anime. Kobayashi-san je váš typický, věčně pracující japonec. Její "opice" jsou k nezaplacení. Tohru je oddaná služebná (se sklonem k masochismu - až se na to někdy budu dívat znovu, zkusím spočítat, kolikrát si ten ocas usekla). Kanna je vaše roztomilá lolitka, co se prostě nezmění. Děj není náročný, jedná se o několik malých epizodek ze života Kobayashi, Tohru a Kanny a jejich dalších přátel. PS: "D like a dragon!" :) ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit že Senko San prohrála proti maid dračici Tohru... příběh je zde celkem zajímavý jak ve vyvíjení postav tak i zábavy a potom roztomilosti... Postavy  jsou zde opravdu skvěle napsané ale mezi snad nejpovedenější postavy patří Kanna... která dokáže dost chytnou do takového roztomileho stavu že se ani nemůžete hýbat... Hudba na tematiku maidky perfektní... Za mě 100% ()

Galerie (928)

Zajímavosti (7)

  • Lucoa je založena na aztéckém bohu Quetzalcoatl. (Raichu.Cz)
  • Ilulu se stejně jako Kanna (která se dobíjí elektřinou) dobíjí, a to prostřednictvím jezení ohně. (Raichu.Cz)
  • Kannino jméno a afinita k elektrické energii jsou odkazy na Kanna Kamuy, patrona boha bouří v tradici Ainuů, původních obyvatel severního Japonska a části Ruska. Místo, které Kanna uvádí jako svůj domov, ostrov Ushishir, to také odkazuje, protože ve stejné tradici je považováno za posvátné místo. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama