Reklama

Reklama

Zabijáci z maloměsta

  • Dánsko Dræberne fra Nibe (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Prudce nekorektní dánská komedie o tom, že najmout si ruského vraha vás vyjde levněji než se rozvést. Otázka zní: stojí to za ty následky? Když hledáte fajnové řemeslníky, Iba a Edwarda rozhodně nevolejte. Jsou to totiž flákači a hochštapleři. I takové řemeslo má ale zlaté dno. Úspory na horší časy utěšeně narůstají, teď ještě vypořádat se s neuspokojivým manželským životem. Jenže rozvod stojí peníze. Spoustu peněz. A Ib s Edwardem nechtějí platit víc, než je nutné. Přichází spásná myšlenka. Na internetu seženete všechno. I ruského nájemného zabijáka. Vražda možná vyjde levněji než rozvod, ale manželky neradno podceňovat... Divoký tanec začíná! (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek má skoro na to, aby byl kultovní, ale nedaří se to, prostě to není dotaženo do většího bizáru, anebo tam nejsou tak dobré vtipy, aby vás to skutečně dovedlo dostat. A nakonec ani ten příběh není tak skvělý, aby stálo za to se na něj koukat. Docela mě mrzí, že to tvůrci nevzali ještě o něco ostřeji. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušná dánská komedie s několika skutečně velkolepými gagy a scénami. Bohužel, po většinu času tyto plusy ustupují mínusům v podobě hluchých a zbytečných scén či rozvláčné příběhové linii, díky níž se film zdá jednou tak delší. Je to škoda, jelikož kdyby byl děj více zhuštěnější a prázdné záběry nahrazeny větším množstvím interakcí mezi hlavními postavami, jistě by se jednalo o překvapivý nadprůměr v rámci dánského filmu a komediálního žánru obecně. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá, že idioti jsou jen ti dva sexuálně frustrovaní neřemeslníci, ale postupně se přidávají všichni. Zábavné v některých jednotlivostech, ale divák si musí zakázat nějak hlouběji přemýšlet nad tím, jaká je to celé pitomost. Být úspěšný zabiják a hledět denně stokrát častěji na dno flašky než do puškohledu, to už vyžaduje širokou ruskou duši. Scéna, kdy se Dorocinskeho Igor Lihor dostane do hlavy afghánského řidiče taxíku, je prostě top. Tolik negativní energie na tak malém prostoru.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Měli jsme před lety s kámošem podobnej problém. Naše holky náš štvaly a my přemejšleli, co s tím uděláme. Padaly různý návrhy, nakonec jsme se s nima ale, my blbci, jenom normálně rozešli. Vědět, že s nájemným vrahem je taková sranda, neházelo by se tenkrát na zahradě korunou, ale volalo by se do Ruska. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející dánská komedie s hodně zábavným a poměrně originálním nápadem, kdy znudění chlapi si na manželky najmou vraha, nicméně ty to zjistí a najmou si na manžely taky jednoho a kolotoč začíná. Tempo bylo celkem svižné a stopáž odsýpala, humoru bylo poměrně dost a byl tak černý a suchý, že to někomu nemusí sednout, ale já jsem se bavil dobře. Na vyšší hodnocení mi zde chybí výraznější prvky, ale i tak je to fajn průměr. Scéna s parukama na konci byla top!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama