Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

castor 

všechny recenze uživatele

Když se divák zbaví povinnosti uvěřit Mile Kunis a dalším úlohu strhaných matek, a úplně ignorovat nespočet neživotných postav (protože takhle se vážně nikdo nechová), může se s dávkou nekorektního humoru znovu solidně bavit, ač s ním tvůrci rozhodně nepřicházejí jako první. Tentokrát naše trio odmítá být otrokem blížících se svátků, a aby toho nebylo málo, přijedou ještě jejich matky. A pochopitelně nejsou ani trochu „normální“. A divák se ptá, zda by si nezasloužil přeci jenom lépe odvedenou práci. Prostě Jon Lucas a Scott Moore, scenáristé, kteří stojí za komedií Bejvalek se nezbavíš a zejména za první Pařbou ve Vegas (a tady režiséři), přichází hned rok po jedničce s pokračováním, které mají právě šílené matky zachránit. Chyba lávky. Jedna je sice posedlá svou dcerou, kdy jí očichává vlasy a kupuje sousední dům, druhá bohatá perfekcionistická mrcha, která chce vše po svém, a třetí nezodpovědná puberťačka, jejímž prostřednictvím Susan Sarandon podobně jako Robert De Niro (Děda je lotr) plive na svou bohatou kariéru, přesto zase takovým oživením dámy nejsou. Samozřejmě dojde na hádky, aby všichni vzápětí pochopili, jak jsou rodinné hodnoty důležité. Na jedno podívání, dvě až tři hvězdy, každopádně trojku prosím nee. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický americký komediální koktejl, archetypy, klišé, vtípky a předvídatelné gagy. Přesně tak, jak to máme při odpočinku rádi. Hezky vypnout hlavu a nechat se bavit. Parta tří matek jede přesně v duchu předchozího dílu, naštěstí se neohrály a tak přidávají klasický komediální setting - Vánoce. Je to vtipné, funguje to, baví to (možná více ženy jak muže). ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že toto není vyloženě film pro chlapy. Film ve mě vyvolal pocit Vánoce už nikdy neslavit a vymazat si mojí mamku z těchto "poklidných" svátků a to jí mám rád (konec to trošku zachránil). Některé scény byly přitažené za vlasy až moc - myslím takové ty ryze ženské. Jinak musím říct, že začátek filmu na mě zapůsobil že toto bude Hangover, ale pro ženy, a byl jsem docela natěšen, ale to se nestalo. Jediné co bylo ve filmu bezchybné, tak je role tří matek a když byly spolu tak s přehledem přehrávaly ústřední trojici svých dcer. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $72,110,659Tržby Celosvetovo $130,560,428Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,409,047Tržby za predaj DVD v USA $3,128,176║ Klasické nevyrovnané a miestami otrepané pokračovanie, ktoré niekedy zbytočne moc tlačí na pílu. Príchod matiek (alebo lepšie povedané babiek) je akurát tak otravný, nie zábavný. Pár dobrých zábavných vecí sa tu nájde ale ináč to väčšinou dosť zadŕha. /45%/ ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Americké komedie jsou svým stylem humoru už opravdu ohrané, nicméně tato se pořád drží svými scénami nad průměrem. Za břicho jsem se však, jako už pár let, nepopadala, a proto mne komedie prostě nebaví. Povahy postav byly vymyšleny dobře, tak jako povahy matek. A propos Susan Sarandon - ta ženská nemá chybu a čím je starší, tím rajcovnější role dostává (nebo bere). Ona a její dcera (fantastická Kathryn Hahn) měly nejlepší vstupy, nechápu, proč Hahn nemůže občas dostat taky hlavní roli, Kunis je oproti ní "anti/vtipná", ale cpou ji všude. Nejlépe odvedená role Kunis byla ve filmu "Ten Třetí / Third Person"", což bylo paradoxně drama - to by jí šlo. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)

Reklama

Reklama