Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $72,110,659Tržby Celosvetovo $130,560,428Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,409,047Tržby za predaj DVD v USA $3,128,176║ Klasické nevyrovnané a miestami otrepané pokračovanie, ktoré niekedy zbytočne moc tlačí na pílu. Príchod matiek (alebo lepšie povedané babiek) je akurát tak otravný, nie zábavný. Pár dobrých zábavných vecí sa tu nájde ale ináč to väčšinou dosť zadŕha. /45%/ ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Všeobecně nejsem příznivcem vánočních remaků. Matky na tahu byly mojí oblíbenou komedií loňského roku, ale tohle rozhodně není tak vtipné jako jednička a humor už někdy hodně hraničí s trapností. Jako oddychovka na jedno zkouknutí se to pořád dá, ale znovu to vidět nechci. A to ani o Vánocích. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Berme to tak, že první půlka filmu skončila přesně před titulkama jedničky a ta druhá se přetočila rovnou úvodem dvojky do zimních časů Vánoc a pohody. Tím je vše asi řečeno. Naprosto stejně hloupé a ujeté, stále lihem nasáklé a hlavně s bombarďáckou Kathryn Hahn. Vánoční osvěžení trochu jinak za 75% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to takový sešup kvality jako v případě Táta je doma, ale sešup to je. Humoru je poskrovnu - díky alespoň za osvědčenou scénu s nakupováním, i když jde o recyklaci prvního dílu. Zapojení matek-babiček funguje pouze u Mily Kunis, ostatní dvě linky jsou nudné a trapné. Pokud by měla vzniknout trojka, musí se vrátit ke kořenům a rozbalit pořádnou jízdu naštvaných matek a ne se pitvat ve sladkobolných, ufňukaných vztazích mezi matkami a dcerami, kde jedna křivda přebíjí druhou. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného rakovinotvorného sequelu. Přímý výherce v soutěži o nejhorší film s vánoční tématikou a nesmírně nechutná sonda do amerického přehnaného pojetí Vánoc, které mi přijde zkrátka ujeté. Jedničku jsem loni ještě snesl, i když mi vadil její překypující feminismus, tady se ale okořenilo o přítomnost matek všech tří matek a vše šlo do kytek. Druhá hvězda za Milu, kterou můžu kdekoliv. Jinak by to bylo mnohem horší. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)

Reklama

Reklama