Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vôbec sa s tým netajím, že prvé dielo „bad moms“ sa mi páčilo. Pokračovanie však už nemá v sebe toľko elánu, ktorý by potreboval. Základná koncepcia príbehu nie je zlá, ingrediencia aka „staré matky“ má v sebe dostatočný potenciál, hlavne vďaka vydareného castingu. Tretiu hviezdu dávam dvojici K. Hahn / S. Sarandon – práve oni držia film nad vodou. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat. Nebo respektive vím. Tohle byl hodně slabý odvar toho, co jsme viděli minule. Musím uznat, že několik světlých momentů tady bylo, líbil se mi i nápad zatáhnout do děje i matky hlavních hrdinek, dokonce i to, jak se vměšovaly do jejich životů, následné hádky a usmíření. Ale postrádalo to jiskru, kolikrát jsem si řekla, že je to zbytečné, ty dialogy mne vůbec neoslovily, děj mne nepřitáhl a nedržel. Jako by film postrádal cokoli uchopitelného a místy i pochopitelného. Samozřejmě, obsahoval spoustu vtipných momentů, zabalených do docela obstojné slupky, ale na skvělý dojem to podle mě nestačilo. Alespoň podle mě. Film není hrozný ani nijak extrémně špatný, ale nijak nepřesvědčí. Rozhodně nepatří mezi ty, na které by bylo možné dívat se opakovaně, protože při několikátém shlédnutí by se asi člověk unudil nebo přístroj raději vypnul. Z těchto důvodů film nedoporučuji a doufám, že pokud se tvůrci rozhodnou natočit další díl, dají mu podobnou jiskru, jako tomu předchozímu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nutně a zákonitě slabší, protože orientované na vánoce a ne na příběh a v podstatě pokračování, které již z ničeho nemá brát, protože všechno důelžité a zásadní již bylo v jedničce. Každopádně, Kathryn Hahn je prostě úžasná, takový ten typ ženy, který na první pohled nic, ale při důkladnějším pohledu se vám rozklepou kolena. Matky matek, no, Sarandon nepředvedla nic neočekávaného - vteřinu na place a víte o ní všechno. Starostlivá matka je takový trochu kýč. Nejhorší pro prožitek filmu je matka Mily Kunis (která zde prakticky nemá co předvést - ne, že by se nesnažila nebo na to neměla, mám ji rád, ale scénář ji moc šancí nedal), ta je tak sympaticky hnusná a na kulku do hlavy, že její závěrešná (povinná) katarze je prostě k neuvěření i u tohohle typu filmu, který na podobných katarzích (naprosto zbytečně) stojí. Ale jako zábavné okamžiky tu jsou, to zase jo. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si myslel, že dám dvě, ale nakonec jsem to na ty tři dostal. Film není nijak převratný, ale své momenty má. Není jich sice moc, ale stačí to na to, abyste se po celou dobu nedivili, proč bylo něco takového proboha natočeno. Nehledejte v tom však žádnou převratnou rebelii. Místy tam sice něco najdete, ale většinu znáte už z té jedné ukázky, kterou jste potkali v kině (nákupák a večírek). Nejlepší dvojici představovala "Kristen Bell" se svou matkou - syn od "Kathryn Hahn" měl však taky dobré chvilky. P.S.: Už se nad sebou zamyslete. Největší bordel, jaký jsem kdy v kině viděl byl vždy na CSFD projekci (na Matkách se vám sice nedařilo, jako na Justice League, ale byl to taky pěkný hnus)... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného rakovinotvorného sequelu. Přímý výherce v soutěži o nejhorší film s vánoční tématikou a nesmírně nechutná sonda do amerického přehnaného pojetí Vánoc, které mi přijde zkrátka ujeté. Jedničku jsem loni ještě snesl, i když mi vadil její překypující feminismus, tady se ale okořenilo o přítomnost matek všech tří matek a vše šlo do kytek. Druhá hvězda za Milu, kterou můžu kdekoliv. Jinak by to bylo mnohem horší. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama