Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

První "Matky na tahu" se mi líbily docela dost. Líbil se mi ten nápad a líbilo se mi sledování rozvíjejícího se nečekaného přátelství mezi třemi naprosto rozdílnými matkami. To ale ve vánočním pokračování šlo tak nějak stranou a zatímco v prvním filmu si řekly "bude to podle nás" (a vážně tomu tak bylo), v tomhle filmu to působilo spíše jako takové plané řeči. Menším oživením jsou samozřejmě matky matek. Nejvíc se mi líbila Susan Sarandon, která tu byla vážně skvělá. I Christine Baranski její role sedla opravdu perfektně, ale Cheryl Hines mě vyloženě rozčilovala a už to kolikrát zacházelo moc daleko. Ačkoliv měl film dostatečnou délku, mně to kolikrát přišlo jako by trval tři hodiny. V tomto případě opravdu sedí takové to pravidlo, že pokračování většinou není tak dobré jako předchozí film. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

A Bad Moms Christmas se nese ve stejném hrůzném duchu, jako první díl z roku 2016. Opět zde dostaneme příšerný scénáristický hnůj, který je korunován katastrofálními hereckými výkony a neskutečným množstvím zpomalených záběrů. Takže opět, stejně jako u prvního dílu, musím použít ta kouzelná písmena: WTF. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že toto není vyloženě film pro chlapy. Film ve mě vyvolal pocit Vánoce už nikdy neslavit a vymazat si mojí mamku z těchto "poklidných" svátků a to jí mám rád (konec to trošku zachránil). Některé scény byly přitažené za vlasy až moc - myslím takové ty ryze ženské. Jinak musím říct, že začátek filmu na mě zapůsobil že toto bude Hangover, ale pro ženy, a byl jsem docela natěšen, ale to se nestalo. Jediné co bylo ve filmu bezchybné, tak je role tří matek a když byly spolu tak s přehledem přehrávaly ústřední trojici svých dcer. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je pokračování jedničky na stejné úrovni jako první díl. Opět se jedná o ten trapnější humor, který tolik v lásce nemám, ale vždycky mě přiláká to super obsazení a tady se k Mile, Kristen a Kathryn přidali ještě dvě úžasné herečky Christine Baranski a Susan Sarandon, které mám moc ráda, takže jsem si film nemohla nechat ujít. Zasmála jsem se, bylo to hezké odlehčení od práce, ale není to film, na který bych se dívala pravidelně. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Pokračování hitů vznikají na pásové výrobě a to i u těch hitů u kterých pokračování nedává smysl. Matky na tahu o Vánocích trpí klasickou poruchou komediálních pokračování- Nemáme se kam vydat dál takže zbývají dvě možnosti: Buďto cesta do nějaké exotické země nebo zimní svátky. Tvůrci si tentokrát vybrali to druhé čímž se dočkáváme už druhého letošního komediálního pokračování (Prvním je Táta je doma 2) Nebudu tady vysvětlovat, proč je Táta je doma 2 lepším filmem ale spíše to jaký je film jako takový: Takže... ten film má humor který je po většinu času vtipný ale..... ten humor je také občas až šílený a přitažený za vlasy. A dojde to tak daleko, že ani nevíte kdy se máte smát a kdy plakat a když se tvůrci pokouší o nějaké emoce nejde plakat protože se stejně objeví vtip, ten film snad opravdu nemá jedinou ucelenou scénu bez vtipného odlehčení. Což by nebylo nic špatného kdyby se tak nekazil ten dramatický nádech. Trojice matek Christine Baranski, Susan Sarandon a Cheryl Hines jsou fajn a důstojně sekundují Mile Kunis, Kathryn Hahn a Kristen Bell. Fajn jsou i Peter Gallagher a Jay Hernandez. Nic více se v podstatě o filmu říct nedá. Je to prostě standardní vánoční výplachovka na kterou si ale vlastně ani nevzpomenete a pořád si budete o Vánocích pouštět Lásku nebeskou... nebo Živí mrtví. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno