Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prakticky to samé co jednička,jen přibyly postavy matek hlavní trojice.Podobně jako u jedničky se tu najde pár velmi dobrých fórů proložených dávkou těch nejzákladnějších klišé a ani dějově tak tady není nic co by překvapilo.Úplně stejně jako u jedničky mi tu pak vadí že prakticky žádná situace se tu neřeší normálně,ale jde se z extrému do extrému.Nevím,jestli američani takhle věci řeší běžně,nebo je to prostě jen in ve filmech,ale normální člověk by se až takhle nechoval...60% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného rakovinotvorného sequelu. Přímý výherce v soutěži o nejhorší film s vánoční tématikou a nesmírně nechutná sonda do amerického přehnaného pojetí Vánoc, které mi přijde zkrátka ujeté. Jedničku jsem loni ještě snesl, i když mi vadil její překypující feminismus, tady se ale okořenilo o přítomnost matek všech tří matek a vše šlo do kytek. Druhá hvězda za Milu, kterou můžu kdekoliv. Jinak by to bylo mnohem horší. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VRÁTÍME VÁNOCŮM ZPÁTKY KOULE…“ /// Jsou Vánoce a to je velká šou. Kupříkladu v Americe prej nemůžeš v týhle době nic vojebávat. Tři rodiny, každá (překvapivě?) jiná, se chystaj na nejsvátečnější období roku. Stres ze všeho kolem… (jakože to prostě prožívaj…), do toho ty jejich nemožný matky… není divu, že si ženský řeknou, že by si měly Vánoce užít. Ovšem … MÁMY SI NEUŽÍVAJ, ALE ROZDÁVAJ RADOST! Takže nadejde čas, skoncovat s tímhle trapným heslem… ty vole a něco ftipnýho byste tam neměli? Vánočních filmů není nikdy dost. Tenhle je lehce protivnej - neseděj mi některý postavy – ale není to moje rodina, takže na to seru. Všichni (jakože) exhibujou (čti - chovaj se jak kreténi) – teda všichni ne, třeba ty vedlejší postavy jsou úplně vobyčejně nezajímavý. A to nejzajímavější na týhle komedii je to drama, který se vodehraje mezi holkama a mámama. Ponaučení? Santa lidi polepšuje! A když budete mít štígro (jakože vydržíte až do konce), přijde i džigolo. Ano, vánočních filmů je furt málo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím po klidných vánocích (tak si nepouštěj tuhle píčovinu!). 2.) Každej rok jezdím k dceři na vánoce. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

A Bad Moms Christmas se nese ve stejném hrůzném duchu, jako první díl z roku 2016. Opět zde dostaneme příšerný scénáristický hnůj, který je korunován katastrofálními hereckými výkony a neskutečným množstvím zpomalených záběrů. Takže opět, stejně jako u prvního dílu, musím použít ta kouzelná písmena: WTF. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Všeobecně nejsem příznivcem vánočních remaků. Matky na tahu byly mojí oblíbenou komedií loňského roku, ale tohle rozhodně není tak vtipné jako jednička a humor už někdy hodně hraničí s trapností. Jako oddychovka na jedno zkouknutí se to pořád dá, ale znovu to vidět nechci. A to ani o Vánocích. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)

Reklama

Reklama