Reklama

Reklama

Krásný únik

  • Itálie Ella & John - The Leisure Seeker (více)
Trailer 4

VOD (1)

Krásný únik s držitelkou Ceny Akademie® Helen Mirren a dvojnásobným držitelem Zlatého glóbu® Donaldem Sutherlandem v hlavních rolích vypráví příběh stárnoucího páru, který se ve svém vysloužilém obytném automobilu vydává na nezapomenutelnou cestu z Bostonu do domu Ernesta Hemingwaye na floridském Key Westu. Putování, jež v obou znovu probouzí touhu po životě i vzájemnou lásku, diváky nepřestane překvapovat až do samotného konce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 4

Recenze (60)

surprise 

všechny recenze uživatele

Inu je to pěkný film tenhle Únik. Pěkný ve své prostotě i předvídatelnosti. Snad i proto nebyl kinosál plný. Asi si řada lidí řekla, vím o čem to bude a jak to asi skončí. A měli pravdu. Ale přesto to stálo za to sledovat poslední výlet tohoto na smrt nemocného manželského páru, který probíral společně prožitý život, sem tam se jim něco cestou přihodilo, aby se nakonec objali, a ne zcela přirozeně umřeli. A my můžeme špekulovat, jestli je to láska, která odmítne nemoc a raději všemu krásně unikne, nebo je to strach. A co by bylo pro mě lepší? ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh o manželství dvou lidí na konci životní cesty. Možná už ne úplně důstojně, ale pořád s láskou. Smutné i zábavné zároveň. Opravdu to dokázalo zprostředkovat pocity lidí, kteří spolu prožili celý život, milovali se, stále jistým způsobem milují, ale zároveň ví, že víc společného už je nečeká. 78 %. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny film,aj ked smutny o starnuti dvoch manzelov,staroba moze byt v celku pohodova,ak sluzi zdravie,no v opacnom pripade je to hrozne trapenie na zaverecnej ceste zivotom,chvalim herecke vykony Helen Mirren a Donalda Sutherlanda,ak sa dozijem takeho veku,dufam,ze mi bude sluzit mozog tak ako ma...:-) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako byť úspešný v dnešnej dobe? Zoberte dve herecké legendy, posaďte ich do polorozpadnutého karavanu a pošlite naprieč Amerikou. A tam končíte, keďže viac neni o čom. Tak to zachraňujete tým, že jeden je dementný a druhý s rakovinou. A ten dementný začne vyťahovať 50 ročné sračky a prizná sa aj k tomu, k čomu by nemusel. Desný film. 1 z 5 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Přestože tři že čtyř tvůrců nejsou američani a jde o univerzální příběh o stárnutí, lásce a svobodě/volbě...má to z nějakého důvodu americký smrádek, který mě osobně, ten celkový dojem kazí. A vůbec nejde o herce...konec konců Donald je Kanaďan a Helen Angličanka. Sám to neumím vysvětlit, ale ta přívětivost k divákovi a korektní a uhlazený příběh, mě přiměl se občas usmívat a brát to celé na lehkou váhu. Ten poměr komedie, drama a roadmovie by se mi líbil jiný. Vlastně mě i trochu mrzí, že ten film nevznikl plně v italském duchu s herci a prostředím, které by dodávalo těm dialogům jiný nádech. To bych vysolil klidně plnou palbu. Takto "jen" 4* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 3. září 2017 na filmovém festivalu v Benátkách. (ČSFD)

Reklama

Reklama