Reklama

Reklama

Odříznutí

  • Česko Odříznuto (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dr. Herzfeld najde při pitvě v mozku mrtvoly kapsli se jménem a telefonním číslem své dcery Hany. Hana byla unesena a její otec se musí spojit s “Erikem,” který mu má poskytnout další instrukce. Erikův telefon však zvedne umělkyně jménem Linda. Ta právě našla mrtvého Erika na pláži ostrova Helgoland, který je kvůli zuřící bouři odříznut od okolního světa. Linda sama je ve velkém nebezpečí, neboť má v patách násilnického bývalého přítele. Herzfeldovi rychle dochází, že další pokyny najde uvnitř Erikova mrtvého těla. Aby Haně zachránil život, musí Lindu přimět k provedení pitvy. Linda je tak nucena učinit nemyslitelné, aby Hanu zachránila ze spárů psychopata, zatímco je sama sužována děsivou bouří i vlastními hrozbami. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení, který drží(zatím) film v červených číslech jsem čekal dechberoucí podívanou. Což se ale nestalo a já jsem měl místy co dělat abych u filmu(přes den) neusnul. Na můj vkus byl tenhle kousek zbytečně zdlouhavej. Na němce asi dobrý ale na prdel si z toho nesednu. Už teď ale vím, že víckrát tenhle film vidět nepotřebuju. Slabší 3 hvězdy. PS: Ale dozvěděl jsem se skutečnost, kterou jsem doposud netušil... Mrtvoly smrdí jako mrtvoly(to mě fakt pobavilo). ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Odříznutí je skvělým německým thrillerem, který vsází na to, že scény z márnice osloví minimálně nekrofilní jedince a případy, které jsou znechuceni současnou US produkcí. Současně je nutné podotknout, že pro jedince fascinované uměním patologie je tento film jako dělaný. Příjemné zábava pro propršené odpoledne. 74 % ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jako supr film. Podle obsahu jsem se domníval, že to bude kokotina která se honí sama za svým ocasem.. Ale vcelku nečekaně jsem se do toho šupnul, tak jsem dostal nečekaně kvakvalitní zážitek. Obsah je asi vo tomto: Herzfeld je patolog. Do života se mu nečekaně vmáčkne Ingver, nebo jaxe menuje.. no a ten se mi jeví jako dost podezřelej, v souvislosti s těma mrtvolkama co se průběžně nacházej.. Ingver krom toho že je podezřelej, je i superbohatej a má príma Medvěda, bez kterýho by byl ten film v hajzlu téměř od začátku,... takže patolog s Ingverem lítaj s medvědem po všech čertech, sbíraj indície na dost divnejch místech, zamotávaj se postavy, a fakt jsem se těšil na Lindu, páč s tou byla vždycky docela prdel.. No je to vážně guláš, ale tak pamparádně poskládanej, že mi to bralo dech, prdel mi strachy cvakala, a pořád jsem nemohl přijít na kloub tomu, kdo je zahradník.. No nakonec to dopadlo úplně jinak než jsem tušil, patolog ufik hajzlovi prstíky a poslal ho do prdele. Teda do Zadku, žejo.. no fakt že jíst bych u toho asi nechtěl, ledažebytopouštěli u mekáče při čekání ve frontě na pěkně vypečenej krvavej bramburgr. ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

Co mě to proboha napadlo koukat na horor?! Horory přece nemám ráda a naprosto důsledně se jim vyhejbám... tentokrát se ale stala chyba, že jde o horor jsem si zjistila až v půlce filmu (když jsem ho před půlnocí vypla, že se na zbytek dodívám až ve dne (věděla jsem, že má být slunečno))... No, fuj, ale stálo to za to! A skvělá hudba navrch. Avšak i tak - již nikdy více!!! ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

Na Německo dobrý, to každopádně. I přes velkou délku jsem se fakt nenudil a bejt to trochu logičtěji a smysluplněji vymyšlený, mohlo to být i na 5. Leč poslední půlhodina byla už tak zamotaná, že si nejsem jistej, jestli jsem to všechno úplně pochopil a blbý je, že je mi to tak trochu fuk, na to abych si to vrátil zpátky a pátral po tom. Což je škoda - někdy méně je prostě více. Konec v helikoptéře si mohli tvůrci taky odpustit - to už jako bylo fakt moc, že to celý film shodilo o třídu níž. Další mínus, že jsem se celej film těšil na toho zmrda Denyho a...? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na nemeckom ostrove Helgoland a v metropole Berlín. (MikaelSVK)
  • Film je natočen na motivy knihy „Izolovaný“ (Sebastian Fitzek, Michael Tsokos). (Peetuliska)

Reklama

Reklama