Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (125)

RAFT 

všechny recenze uživatele

A máme zde,pokračování uspěšného animáku .Co ktomu jenom dodat .Za prvé skvělé pokračování,možná mnohem lepší než první díl .Vše šlape od samého začátku .Druhé zpívej má skvělé písničky,show ,postavy. Animák nepřináší nic nového na co jsme už zvyklí z prvního dílu.Prostě vás chytí už od samého začátku a pro mě druhý díl lěpší sice trochu delší stopáž ale,nevadí .80% ()

NitroXcz 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Zpívej má snad ještě větší draiv než už tak dobrý první díl. Nahrává tomu skvělý výběr songů či samotné choreografie. Animace, která u Illuminationu není nějak zvlášť výrazná, tak u tohohle kousku se povedla. Jsou tu moc pěkné detaily na různé prvky, ať už látka, světlo nebo samotná velká scéna. Příběh... a to se týká obou dílů je moc fajn, když už si myslíme, že je vše vyřešeno, tak ono nakonec ne a pak až to klapne! Za mě solidních 8/10 ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Zvieratká z malého mestského divadla sa rozhodnú preraziť vo Vegas. Rozhodnú sa usporiadať najväčšiu show všetkých čias. V ceste im môže stáť iba samoľúba koala alebo agresívny vlk alebo lev z poznačenou minulosťou. Herecké obsadenie: Nakoľko som videl rozprávku v pôvodnom znení celkom ma prekvapilo ako dokážu aktuálne hviezdy ovládať aj muzikálne úlohy a dá sa to celkom dobre počúvať. Prevedenie: Je to trocha silenejšie ako nenútená jednotka ale aj napriek tomu je to hravé má to aj celkom milé posolstvá. Pocity: Príbeh zaujme aj pobaví a to nie iba detského diváka. Ja som bol v kine s mojimi krpcami a im sa to náramne páčilo a navyše to bola prvá návšteva kina s mojou dcérkou, ktorá to zvládla super a teda mám o to umocnenejšie pocity. Pridaná hodnota: Rozprávka s peknými pesničkami a vtipným prevedením, ktorá stojí za pozretie. 75% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Kupodivu minimálně stejně dobré jako jednička, možná dokonce o kousek lepší. Stejně jako první díl jde o nápadité, barvité a vtipné dílko, prošpikované velkým množstvím současných popových písní (zazní dokonce dvě písničky od Taylor Swift, také Billie Eilish a mnoho jiných…) V jádru jde samozřejmě o pohádku s velmi jednoduchým námětem, ale film zkrátka vyniká svým zábavným a dobře fungujícím zpracováním, které je opět v detailech maximálně vyšperkované. Mimo hlavní dějovou linku o vytvoření úspěšného mega-představení, získání celebrity, která odešla do ústraní, a přesvědčení dravého magnáta, že to všechno má smysl, se film věnuje taky drobným jednotlivým linkám některých postav. A v tomhle ohledu je hezky vyvážený a vyvaruje se dokonce jakémukoli „neuzavřenému“ zakončení, jaké je citelné v prvním díle u postavy myšáka. Tady nemám žádnou takovou výhradu. Zkrátka kvalitně provedený, vtipný, živelný a optimisticky laděný animák, na jaký by se člověk klidně podíval i opakovaně. ~(4,3)~ ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný, velkolepý animák pro celou rodinu. Tradičně výborný výběr toho nejlepšího z popové hudby,  excelentní a opravdu nádherná počítačová animace na té nejvyšší úrovni, kterou současná technologie umožňuje a na kterou se opravdu hezky kouká. Navíc scénář je promyšlený, poměrně originální a dává smysl, což už dávno, bohužel, není samozřejmostí. Přemýšlel jsem nad třemi či čtyřmi hvězdami ale dnes je i takový "obyčejný" hezký animák, který zahřeje u srdce, pobaví a neurazí spíše raritou a nemám problém s tím, podívat se na něj někdy znovu. 4/5 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama