Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jack Black je tu asi 5 minút, je úplne zbytočný a zjavne celá rola bola zahraná za jeden deň. Niektoré zábery vyzerajú nádherne (čarodejnice so zelenými hlavami), ale celkovo potenciál Halloweenu je strašne nevyužitý a netuším prečo v tak rozsiahlom univerze, ako sú knihy Goosebumps, je nutné recyklovať toho istého záporáka v už druhom filme. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První Husí kůže byla taková nenáročná jednohubka od Sony. Což je už takový trademark rodinných filmů, jež nádherně vypadají a mají povedené triky. A přesně ve stejných šlépějích jde i adaptace Ukradeného Halloweenu, na kterou následně může navázat mnoho dalších. A ani o toho Jacka Blacka nepřijdeme.. Trojku si rád dám. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $46,700,633Tržby Celosvetovo $93,215,785Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ O nič horšie ale ani lepšie než prvý diel. Ale veru čakal som od toho ďaleko väčšiu hrôzu, nakoniec dalo sa to. Schéma ako hrom ale občas pobaví. /45%/ ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hviezdička naviac za skvelý Slappyho smiech plus halloweenskú atmosféru. Výnimočne hodnotím film, ktorý som nevidel úplne celý, ale natrafil som naň pri prepínaní kanálov a predpokladám, že v úvodných 10 minútach som toho až tak veľa nezmeškal. Na hororovú komédiu, určenú predovšetkým mladšej generácii, to bolo celkom dobré a predovšetkým mladý herci sa snažili. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Druhý díl husí kůže vůbec není špatný. Mám to podobně jako s prvním dílem. Absolutně nic jsem od toho nečekal a dostal jsem zábavnou blbost na kterou se dobře koukalo a asi tak od 25 minuty se furt něco dělo a 80 minut je najednou fuč. Jack Black si tu dal jen malý štěk oproti prvnímu dílu ale dobře to za něj vzala Madison Iseman, kterou můžete znát z minulého roku z Jumanji. Pohodový film se zabijáckými gumovými medvídky a hromadou klasických hororových postav. 55% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)
  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)

Reklama

Reklama