Reklama

Reklama

Kouzelný park

  • USA Wonder Park (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Vymýšlet atrakce, jaké svět neviděl, je pro June a její maminku ta úplně nejlepší zábava. Ve své představivosti vyčarovaly kouzelný park, v němž všechny ty dechberoucí a fyzikální zákony popírající atrakce řídí mluvící zvířata s velmi vyhraněnou osobností. Například bezpečáka tu dělá dikobraz, který se všeho bojí a ve stresu nekontrolovaně střílí bodliny, o údržbu se starají dva bobří vtipálci a tak by se dalo pokračovat. June však není pouze snílek, ale taky hodně praktická holka, která zkouší aspoň některé z těch fantastických modelů reálně postavit z toho, co jí zrovna přijde pod ruku. Asi tušíte, že takové pokusy nemůžou dopadnout dobře a většinou končí demolicí celého sousedství. Po jedné takové mimořádné destrukci June slíbí, že už začne sekat dobrotu, všední i nevšední starosti ji navíc připraví i o chuť vymýšlet výjimečné atrakce aspoň teoreticky. June přestane snít. Jednoho dne ji však osud a šťastná místa zavedou na zpustlé místo, kde kdysi skutečně existoval park, jaký si vysnila. Dokáže June znovu probudit vlastní fantazii a zastavit jinak nevyhnutelný zánik tohoto ráje atrakcí? Zdejší mluvící zvířecí personál na ni dost spoléhá. Jinou naději totiž nemají. (Cinemart)

(více)

Videa (15)

Trailer 6

Recenze (60)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je film tak pro 5 leté děcka nic více nic méně. Někomu to ke štěstí bude stačit (koukám, že tady se sešla skupina hodně nenáročných lidí, kteří vidí animák a hned dávají 4 a 5 hvězd) a někomu kdo by chtěl více naopak ne. Humorově je to tragické (pokud Vám teda nepřijde vtipné, že zde medvěd minimálně 5 krát za film usne nebo se nezasmějete Indovi, který chce sbalit holku a ta ně něho háže bobek) a i z příběhu se dalo vytěžit více k tomu připočtěte navíc feministickou vlnu (v popředí je matka s dcerou a ačkoliv jim otec pomáhá stále se to věnuje jen jim dvěma, dcera se musí starat o ´´dospělého,, otce,,). Pochválit se zde dají songy a animace (produkoval Nickelodeon) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pestrofarebný animák plný milých zvieratiek, niekoľkých zábavných situácií a vizuálne zručne zrežírovaných animácií. Všetky tieto atribúty už ale v podstate má každý súčasný animák a tento nepriniesol nič nové originálne navyše. Stále je to len zábava pre ozaj malé deti a celkom nuda pre dospelákov. Takže za mňa iba taký jemný nadpriemer, ale v zásade nič prevratné. 55 % ()

Reklama

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Park zázraků nebyl až takovým zázrakem mezi animovanými filmy. Děj je velmi slaboučký a soundtrack nevýrazný, přesto postavičky z parku i samotný park jsou zpracovány velmi elegantně a líbivě. Kdyby se náhodou marketingová mašinérie rozhoupala k zpracování hraček v stylu Kouzelného parku rozhodně by měly větší úspěch než Frozen - doják, ale to by musel film obsahovat aspoň jednu srdceryvnou chytlavou písničku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nové Disneyovky občas potěší, Pixarovky už celkem nudí, proto občas rád zabrousím k menším a zapadlejším animákům, jež třeba v kině nezaslouženě neuspěly...jako například Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana nebo Čapí dobrodružství. U Wonder Parku jsem ale citelně šlápl vedle. Všechny ingredience tu jsou správně a potenicál tam byl, ale já se šíleně nudil, odvracel zrak a z letargie mě nedokázalo probudit vůbec nic. Generický příběh plný nevýrazných postav. Chtěl jsem ten film mít rád, na ty postavičky se dobře kouká, realita je však úplně jiná a nemohu doporučit nikomu jinému než dětem pod 10 let. Těm přeci stačí, že je to barevné a hýbe se to..👨‍👨‍👧‍👧 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Režisér tohto animáku Dylan Brown vzišiel z Pixaru, takže človek by určite čakal kvalitu (tiež som ju čakal). Napokon sa z toho vykľulo prekvapenie, avšak bohužiaľ v tom negatívnom zmysle slova. Celé mi to prišlo ako kompilát myšlienok všetkých úspešných animákov z posledných rokov s prehnaným tlačením na pílu o vytvorenie niečoho originálneho. Ale v konečnom dôsledku to bol absolútne prepálený koncept. Navyše tomu chýbal potrebný dôvtip (ten bol nahradený silnou dávkou infantílnosti) a zvieratká v parku pôsobili skôr otravne. Pointa bola jasná už od začiatku, takže ani tu sme sa prekvapenia akosi nedočkali. Jeden z najslabších moderných animákov, aké som za posledné roky videl... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (7)

  • Práce na tomto projektu trvala 5 let. (ČSFD)
  • Původně měl mít film premiéru 10. srpna 2018, ale byl přesunut na 15. března 2019, aby se vyhnul filmu Kryštůfek Robin (2018). (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno