Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (87)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film podľa skutočných udalostí s pomerne nesúrodým príbehom ma príliš neoslovil, čakal som od neho podstatne viac. Obdobie 90tych rokov zobrazené celkom dobre ale inak na filme upútalo máločo a už vôbec nie samotný príbeh. Sľubný začiatok trval zhruba 20 minút a následne sa dej akosi sám v sebe strácal a úprimne som prekvapený že som ho dopozeral do konca. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zajimalo by me, jakejma hodinkama merili metraz, protoze ja mel uz v pulce filmu dojem, ze az vylezu ven z kina, budou tam misto trolejbusu litat vznasedla. Matthew je sice zaruka kvality a celkove to na me pusobilo hodne sebevedome a jiste, jenze co z toho, kdyz dve hodiny akorat premejslite, na co pujdete zejtra... (Vancouver, Kanada) ()

Reklama

zsn 

všechny recenze uživatele

Perfektní drama s bezvadnými charakterovými postavami. Nové a neznámé herecké tváře, co by si již teď zasloužily Oscara a Matthew jako muž s citem pro rodinu, který dostává toto krimi do sféry amerického klišé, kterému chcete v návalu citů propadat zas a znovu. Někdy je ta Amerika opravdu neskutečná. Naprosto jiný svět. Ale policajti jsou zm*di v každé zemi, jak vidno. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Obsazení hlavní mužské/ chlapecké postavy byl fail. Ten kluk tomu nedal vůbec nic. Možná nepochopil, čím by si ten vklad zasloužil ten původní, skutečnej Ricky..? Já jsem to nepochopil taky. Film o nesympatickým, bezcharakterním gaunerovi, zahranej jiným extrémně nesympatickým kořeněm. Matthew na vedlejší koleji, bez šance to ovlivnit. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušná práca všetkých zúčastnených až na samotný scenár, ten mohol byť lepší. Na pohľad slabé hodnotenie, len tri hviezdy, ale určite nie márne. McConaughey je skvelý ako vždy a ostatní tiež ušli. Ale chýbala tomu väčšia myšlienka, resp. dokonalejšie spracovanie, aby to mohlo aspoň z diaľky pomrkávať na velikánov s menami Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci či novších počinov American Ganster či famózny koncert Nicholsona, Damona a DiCapria v Departed. Toho popri tom všetko aj pri najväčšej snahe vyzerá len ako chudobný televízny príbuzný. Už aj Deppov Black Mass bol lepší. Nevadí. Lepšie niečo z daného žánru ako nič. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)

Reklama

Reklama