Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od najväčšieho filmového fanúšika z vedľajšieho susedného mesta si na jednotku príliš nespomínam (a naozaj neviem či som ju vôbec videl) ale keďže sa mi večer nejako nechcelo pokračovať v seriáloch či začať nový, z ponuky Netfixu som si vybral Escape plan 2 a bola to chyba. Čakal som pokus o útek z väznice kopaním tunela, zmocnením sa auta či helikoptéry, možno pokusu oklamať dozorcov a dostať sa von ako mŕtvola iného chlapa ale toto bolo vyslovene slabé, ako to tu už bolo spomenuté. Nebol to vyslovene odpad ale dej filmu ma prestal baviť asi v 10 minúte, a to už je čo povedať. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone se vrací v pokračování filmu, o jehož dvojku nikdo nestál. Sly musí ze supervězení osvobodit svého parťáka a u toho zmlátit nebo postřílet spoustu lidí. A je to ošklivé, nudně natočené, nezajímavě zahrané a celkově béčkové. A ne v tom dobrém slova smyslu. Tenhle film nemá v kinech co dělat, nenechte se tedy zblbnout známými ksichty na plakátech. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Příští rok nás asi čeká v kinech Seagalovka, když se tento bizár dostal do kin Stallone dvacet minut, Bautista pět minut, no coment. Jednoznačně letošní nejhorší akční film a to jsem si myslel, že Přání smrti 2 nic nepřekoná. První hodina je naprosto šíleně nudná arénovka s céčkovým střihem a Útěk z vězení připomína tak maximálně závěr. Uff, tohle Stallone nemá zapotřebí......2/10 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem peklo všech pekel, takže nakonec jsem vlastně "příjemně" překvapen, protože jsem u toho kupodivu vůbec netrpěl. Což ale samozřejmě neznamená, že to není zbytečné a nedůstojné pokračování, které působí spíš jako hodně levný pilot filmem inspirovaného seriálu (na nějž bych na 99 % nekoukal) a které může "machrovat" leda tak obsazením - které je tu ale opravdu jen na ozdobu. Odfláklá direct-to-video šmíra, která se neměla nikdy dostat do kin. 30 % ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"A tyhle filmy vám poradil pane Stallone kdo?" Neříkej Sylvestře, že jsi byl na pivko se Seagalem a ten ti ukázal jak vydělávat peníze v akčním žánru i po sedmdesátce. Druhý Plán útěku by udělal nejlíp kdyby vůbec nevzniknul, protože radost nedělá opravdu nikomu. Pro Stallonovy fanoušky nepříjemné zjištění, že by se mohl zaplést do rumunských průserových "céček". Závěr bohužel ukázal jistou možnost případného třetího dílu, ale lobuji za jeho nevznik. 20% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama