Reklama

Reklama

Pán kouzel - Ďáblův kámen

  • Kanada Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (více)

Obsahy(1)

Studentka Diana objeví tajemnou skříňku s krvavě červeným rubínem a osvobodí temného džina, který v něm spal po mnoho desetiletí. Duch potřebuje, aby vyslovila tři přání a on tak mohl přivolat na svět své druhy. Co kdyby se ale kámen dostal do špatných rukou? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (26)

tron 

všechny recenze uživatele

„Prepečené a extra chrumkavá.“ Po nečakane dobrej dvojke hlási trojka veľkolepý návrat k duchu nudnej jednotky. Navyše došlo k hereckej výmene u džina, čo je škoda, lebo pôvodný herec bol síce v prvej časti otrasný, ale v druhej patril prekvapivo k tomu najlepšiemu z nej. Trojka neobsahuje prakticky žiadny humor, čo je oproti prvým dvom prevažne odľahčeným dielom ďalší nečakaný zvrat v kauze. Celé je to strašne rutinné, (pod)priemerné a mdlé. Džin (vo svojej nie ľudskej podobe) síce vyzerá vysokorozpočtovejšie, ako v predchádzajúcich častiach, no väčšinu času strávi v podobe nezáživného profesora. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Na jednotku a dvojku to urcite nemalo,tam boli lepsie zelania...a ani herec co tu hral zleho djinna nemal taku charizmu ako typek co hral v 1tke av 2jke, ale podla mna som videl vela horsich filmov ako je tento.....takze som sa rozhodoval medzi 1 a 2* ale kedze sa mi tato seria celkom paci tak davam 2* ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Téměř jako každá hororová série i tato zaznamenává každým dílem výrazný kvalitativní pokles dolů. Herecky příběhově nadsázkou a vůbec celkově to svým starším bratříčkům nesahá ani po paty. Nebudu, ale tak kritický protože oipravdové peklo na zemi je až poslední díl. Tohle se ještě zkouknout dá, ale bát se u toho budete asi jako u pohádky o červené karkulce a o napětí nemůže být vůbec řeč. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pokračování bez hlavního představitele Džina, velká škoda. Zápletka prakticky úplně stejná, nic nového nepřináší a ubyl počet úmrtí vykutálených přání. Bohužel i nápaditost se ztratila a film se nemá o nic opřít. Tato série nikdy neoplývala příliš hororovými prvky, ale první dva díly byly nabité akcí, což tady rapidně ubylo.......3/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Divoffa nahradil nový herec, ktorý síce udržiava džinovský štandard, no vzhľadom na obmedzený rozpočet sa veľmi na plátne neobjavuje a miesto neho tam pobehuje nejaký bradatý tajtrlík. Osekaný rozpočet sa prejavuje vo všetkých ohľadoch: mizerné efekty, mizerný strih, mizerná réžia. Jediné, čo do série prináša sú nahé slečny, čo síce poteší, ale na plnohodnotnú zábavu nestačí. Aj tak ide o celkom pozerateľné béčko, určite lepšie ako druhý diel, no ani z ďaleka nedosahujúc kvality prvého filmu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V jedné scéně mezi 40. a 50. minutou filmu je vidět plakát k horroru Faust (1926). (Nikolas__)

Reklama

Reklama