Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Magika82 

všechny recenze uživatele

A budu zlá... Pokus - a velmi nezdařilý - snad o navázání na snímek Tajemství smrti slečny Neznámé (2016), se stal pohromou již dle upoutávky na tento snímek... Ta sama postačí k tomu, aby si potenciální divák uvědomil, že de facto shlédnul celý film... Chaotický scénář, dějová linie snažící se rozvětvit mezi osobní příběhové linky postav, aniž by se byť na jedinou minutu odtrhla od hlavní linie, se namísto pomyslného francouzského copu změnila v dred a ještě k tomu natupírovaný odskakováním k postavám, které měly ve filmu nejvýše pět vět... Herecké výkony nepřesvědčivé. Dialogy nesmyslné. Popsání hlavního pilíře filmu z teologicko-psychologické stránky, naprosto nesmyslné a matoucí diváka neznalého skutečností... A plazivých postav mám už plné zuby z tzv. "hororových" snímků točených v Japonsku... Před Odpadem film zachraňuje pouze několik sekvencí, jenž v samotném snímku nemají v součtu více, než-li pět minut... 20% a už o tomto blábolovitém filmu nechci slyšet.... ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tématika vymítání ďábla mi byla vždycky blízká a o to víc ocením, když se objeví nějaký film, který za to stojí. Tenhle měl velkou šanci být zase po dlouhé době průměrným a skoro se mu to povedlo, nebýt zase x maličkostí a nelogičností, které těmto filmům s asi ne kdovíjakým rozpočtem vždycky fatálně uškodí - tady se o dementní záseky stará většina nesympatických hlavních neherců a komparzistů. Lekačky a efekty si ale zas naštěstí drží poměrně vysokou úroveň. No nestáhl bych to, poskytl Netflix.......................moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Minulý rok moc hororů s ,,demon/devil'' tématikou světlo světa nespatřilo, ačkoli je to téměř každý rok nejzastoupenější subžánr, a tohle je z toho mála jedna z lepších žánrovek. Nicméně zaplatit si vstupenku do kina, by bylo vyhození peněz. The Possession of Hannah Grace je ten tip filmu, který si jednou užijete v poklidu doma, ale nebudete mít potřebu se k němu vícekrát vracet. Máme tu sympatickou hlavní představitelku, trpící otravnými vizemi, kterých naštěstí není tolik a skvělou Kirby Johnson, která svými reálnými pohyby nahání hrůzu i v normálním, natož pak v posedlém stavu, se kterým si maskéři dost pohráli. Prostory márnice jsou sami o sobě creepy a tvůrci s nimi dokázali naložit natolik dobře, že jsem měl občas mrazivé pocity z tísnivé atmosféry. Nejsou tu čas tahající nudné dialogy, takže to má svižný děj a příjemnou stopáž, která rychle utekla. Určitě bych byl ale opatrný v porovnávání s Jane Doe, ta byla minimálně o třídu lepší a s Hannah mají společné pouze téma márnice. Špatné to tedy nebylo, ale zdejších 50% je oprávněných. Chybělo tomu něco nového.. něco, co bysme neměli možnost vidět v každém druhém podobném hororu. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Když to běželo v kinech, zvažoval jsem, zda-li na to jít a nebo nikoliv. Ted zpětně jsem rád, že jsem nešel. 90 minut čistého průměru, který ničím nevyniká a ani zdaleka ničím nepřekvapí. Všechny scény jsou na 90 procent předvídatelné, takže žádné překvapení a nebo vylekání se nečeká. A co si budeme povídat, celkově ani ten příběh není ničím zajímavý. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Sympatická a dobře prokreslená hlavní hrdinka a prostředí chladné márnice (yo, to už tu nedávno bylo), které jako by svou architekturou vypadlo ze severského filmu. Na začátek dobrý a musím říct, že jsem se, i díky creepy mrtvolce, chvilku docela bál. Poslední třetina je ale nepochopitelně dost divně sestříhaná a kazí do té doby jinak profesionálně vedený film. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)
  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)

Reklama

Reklama