Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po silnejšom začiatku tá kvalita pomerne rýchlo klesne pod tú imaginárnu hladinu. Je dané prostredie a aj príbeh dokáže udržať pozornosť diváka – ale všetko je na hrane. Priemerné herecké výkony. Príliš jednoduchý záver. Veľmi malá rola per S. Katic, za čo je škoda. Osobné hodnotenie: 68% (***) ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Když to běželo v kinech, zvažoval jsem, zda-li na to jít a nebo nikoliv. Ted zpětně jsem rád, že jsem nešel. 90 minut čistého průměru, který ničím nevyniká a ani zdaleka ničím nepřekvapí. Všechny scény jsou na 90 procent předvídatelné, takže žádné překvapení a nebo vylekání se nečeká. A co si budeme povídat, celkově ani ten příběh není ničím zajímavý. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Sympatická a dobře prokreslená hlavní hrdinka a prostředí chladné márnice (yo, to už tu nedávno bylo), které jako by svou architekturou vypadlo ze severského filmu. Na začátek dobrý a musím říct, že jsem se, i díky creepy mrtvolce, chvilku docela bál. Poslední třetina je ale nepochopitelně dost divně sestříhaná a kazí do té doby jinak profesionálně vedený film. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Měl to být velkolepěji pojatý cover The Autopsy of Jane Doe a místo toho je to akční horor. Atmosféra márnice využitá úplně na minimum a démon vraždí brutálním násilím aby byl nakonec poražen střelbou z pistole a upálen. Nebylo to blbý ani herecky špatný, jen to mělo být natočený úplně jinak. Po trailerech se lidi houfně vydali do kin, ale díky bohu sem to nestihnul. Doma pro fandy hororu jo, v kině pro masy ani omylem. Tři * s odřenýma ušima.50%. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film v podstatných veciach kopíruje The Autopsy of Jane Doe. Lenže len po obsahovej stránke, lebo spracovaním a ani atmosfére sa na spomínaný horor nechytá. The Autopsy je o čarodejnici, toto zas o démonovi a tak podobných filmov je nespočetné množstvo, líšia sa hlavne iba tým, že menia prostredie, kde sa odohrávajú. A tento film nie je výnimkou. Prostredie márnice super, ale film to vobec nevyužil. Skoro žiadna atmosféra, lakačky o ničom a chabé spracovanie, robí z tohto filmu, len čisto priemerný snímok, ktorý neurazí, ale ani nenadchne. Aspoň, že sa dobre pozeralo na Shay Mitchell. Za ňu a ešte za sľubný začiatok, dávam slabé, ale 3*. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)
  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)

Reklama

Reklama