Reklama

Reklama

Pod vodou

  • USA Underwater (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to možná nejhorší a nejnebezpečnější pracoviště na Zemi. Podmořská vědecká laboratoř stojí na jednom z nejhlubších míst mořského dna. Je obklopena naprostou temnotou, svírána strašlivým tlakem, teplota okolní vody se blíží nule. Výzkumný tým provádí sondážní vrty, když přijde nečekané a ničivé zemětřesení. Do této chvíle bezpečné prostory laboratoře se stávají smrtelnou pastí. Jednotlivé části vědeckého komplexu jsou extrémními tlaky vody drceny jako papírové krabice. Jedinou šancí pro přeživší členy posádky je evakuace pomocí hlubinných skafandrů. Jenže v okamžiku, kdy se ocitnou mimo zdevastovanou stanici, zjistí, že jejich zásahy do mořského dna a následné zemětřesení probudily něco, co do této chvíle zůstávalo ukryté pod mořským dnem. Něco neznámého. Něco děsivého. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (591)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nalhávat, to to téma tu už bylo mockrát. Oni také tvůrci těchto scénářů už nemají moc co vymýšlet. Všechny nápady už vyzobali ti co cestu prošlapávali před nimi a zde nutno přiznat, že dnes už to není cesta, ale pořádná autostráda. V zásadě se setkáváme s tím, že nějaká vesmírná loď tam nahoře buď něco natěží, nebo se s ní něco sveze a pak sledujeme osádku jak se s tím snaží bojovat popřípadě jak se nakonec snaží aby to nespadlo na Zemi. A pak je tu protipól. Neprobádané mořské hlubiny. Tedy skoro, protože lidi se už umí dostat i do těch nehlubších mořských příkopů, kde po hříchu ani tak nenachází nové formy života ale mikrotenové sáčky. Lidský bordel je už prostě doslova všude. Na dně může hrdiny potkat nepřízeň přírody, to jsou ta různá zemětření od o sebe se třoucích litosférických desek, až po sopečné erupce podmořských vulkánů. No a pak i zde mohou žít různá zviřátka, která nechtějí být rušena od svého klidu v té naprosté tmě a obrovském tlaku. A tak když vidí podivné svítící tvory, napadne ji to co obra v Dlouhém, Širokém a Krátkozrakém.. ,,Aha, jde mi sem nějaký jídlo! ''. Nechci spoilerovat, ale podobný problém bude řešit i parta hrdinů z tohoto snímku. Jsem rád, že tam byl Vincent Cassel, toho já rád a ještě raději jsem , že tam byla Kristen Stewart, protože tu já taky rád. Tady jí to seklo s tím krátkým utfitem, nehledě na to, že půlku filmu tu se svoují dokonalou postavou běhá jen ve spodním prádle :-). Jak jsem zmínil výše, námětově to nejde o nic převratného, ale film pobaví a zejména ,,mláďátka'' či co to bylo byla supr, hlavně polykací scéna se světlicí. Dávám za tři evakuační moduly. * * * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Podvodní hrátky s Kristen Stewart. Ano, ono to zní lákavě, vábně a eroticky, ovšem skutečnost je taková, že Kristen má na hlavě jen několikacentimetrový porost žlutavé barvy, tělo jako prkno a místo s pyjem, který ve svém soukromém životě zrovna nepreferuje, bojuje s neřádem neznámého původu. Nechci rovnou psát, že je nevzhledná, nicméně v tomto případě může připadat svůdná a lepá jen narušeným sexuálním jedincům. No, raději přejdu k filmu samotnému. A ten tedy zaostal v tom hlavním a podstatném - není nikterak napínavý a strhující už vůbec ne. Určitě na tom nese významný podíl výběr hrozného a neprověřeného režiséra Williama Eubanka, který doposud nenatočil nic zázračného. V podstatě jeho přístup k stokrát obehrané látce a schématu, tedy v tomto případě posádka vědeckých pracovníků, kterou ohrožuje cosi strašlivého, je značně neinvenční a celkově se mu nedařilo uchvátit můj zájem. A hlavička padala nudou. Samozřejmě je evidentní, že konce se všichni členové nedočkají, je zjevné, s jakými filmy se to chce srovnat, chvíli se drží krok s Horizontem události, hned nato si to režisér rozdá s Vetřelcem, a úplně nejvíc to evokuje nedávné scifi Život s Jake Gyllenhallem, ovšem ve srovnání s tímto počinem, je mnohem lepším příspěvkem na dané téma. Určitě přinejmenším technická stránka je na béčkové poměry více než zdatná a s lepším režisérem by se dosáhlo kýženého efektu klaustrofobických manévrů a potřebných vypjatých nuancí. A neoriginalita by vůbec nevadila. Zpracováním je to poměrně hodně zapomenutelná záležitost. Většina filmu je nudná, málo záživná a stagnující. Režisér byl napřesdržku, že s castingem, se kterým už samozřejmě v budoucnu pracovat nebude, a jehož zástupci byli Vincent Cassel, John Gallagher, T.J.Miller a Jessica Henwick nenatočil strhující a napínavou jízdu, načež do vodních hlubin vypustil jen množství zaprděných bublinek, které by jistě v dobách své největší slávy způsobily větší až maximální rozruch. Zkrátka a dobře, všechno, co je v tomto snímku k vidění, už bylo k vidění někde jinde a v různých variacích. A něco navíc zde citelně chybí. Ovšem pokud rádi nebezpečné příšerky z vodních hlubin, které krotí Kristen Stewart, tak to můžete prubnout. 6/10 ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jako 99% skoro-lesba bych měla náležitě ocenit, že můžu koukat na druhou skoro-lesbu, Twillight Bellu, která má permanentně vlhký kalhotky a bradavky napínající práskačku. Jako bonus tam má vlhký kalhotky i skoro soukmenovkyně, takže sem se mohla během filmu buď teatrálně prstit a nebo odtrhnout svá šikmá očka od rýsujících se poštěváků a zaměřit se na děj. Buddhožel, sem se fuck zaměřila na děj. Mno v první řadě bych poprosila všechny, co tento snímek přirovnávají k vetřelci, ať si stoupnou do řady a roztáhnou nohy, ať je mohu s rozběhem nakopat do koulí, či do píči. Tohle má k vetřelci asi tak blízko jako já k...chvilka napětí...kozatý blondýně. Pro debily - "Ano, stále mám malá "prsa" a černý vlasy." Sice tu hraje můj oblíbený frantík Vincent Cassel, ale i když se snaží seč to jde, sám to neutáhne. Kristen není úplně marná, to zas ne...Ale to, že si vyholí hlavu z ní prostě druhou Ripleyovou či Connorovou neudělá a tu drsnou holku jí fakt nevěřím. Obludy jsou obludný, jenže jejich výskyt je zahalen erotikou - Jsou vidět na píču. Finální božstvo našeho H.P. Lovecrafta, mocný Cthulhu, je taky vidět dost eroticky - "Ano, pořád myslím jako že na píču" , takže tu nakonec máme maximálně průjemnou záležitost, kde se sice pořád něco děje, ale vidíme hovno. Za vlhký díry mrdnu tři, ale je to těsný, jak kunda dvanáctiletý "panny", co se ocitne " V síti " českýho predátora. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Neveľmi zábavný hororový derivát všetkého, čo tu už v minulosti bolo, akurát lepšie. Nahor ho síce dvíha stále neopozerané podmorské prostredie a chvíľami až lovecraftovské prvky, no ploché postavy a neprehľadný strih, vďaka ktorému sa akčné scény príliš nedajú užiť, ho spoľahlivo tiahnu do podpriemeru. Premárnený potenciál. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kristýnce jde kariéra do kopru a tak si řekla že zkusí vzít zavděk žánrem, který má velmi oddané fanoušky a to akční sci-fi horor, jenže se trošku přepočítala. Do ikon žánru jakými byla Vasquezová nebo Ripleyová má tato 50kilová plochá anorektička tuze daleko. Její sexuální orientace mě byla v tu chvíli zcela ukradená. Bohužel herecké obsazení není jediným problémem tohoto filmu. Že Underwater bude mít daleko do Alienů jsem předpokládal, ale že bude mít daleko i k Leviathanovi, to už mě jaksi zaskočilo. Absolutně tady chybí charismatická postava, přehledná akce a vlastně úplně všechno co na tomhle žánru mám rád. Jeden souboj s potvorou mě má uspokojit? Kde jsou vyhrocené a napínavé scény? Jasně pohybujeme se v prostředí, které by mělo být napínavé samo o sobě, jenže režisér céčkové úrovně to neumí prodat. Sledovat nějaké šmouhy ze skafandru mě moc neoslovilo. Souboj v uzavřeném prostoru se nekonal. Takže snad někdy příště a doufám že mnohem lépe. 50% PS: Po druhém shlédnutí musím své hodnocení trošku mírnit a přihazuju 10% navrch. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (9)

  • Herečka Kristen Stewart sa v rozhovore pre ET Canada vyjadrila, že nakrúcanie rozhodne nebolo úplne jednoduché. Režisér totiž chcel využívať digitálne triky čo najmenej a viac sa spoliehal na praktické triky a kaskadérske efekty. „Mnoho vecí, ktoré sme robili, boli praktické triky,“ prezradila herečka. „Bolo to ťažké, pretože to bolo strašidelné a bolo to skutočné!“ dodala s tým, že sa im podarilo vyhodiť do povetria niekoľko rekvizít. Pre Kristen to bolo jedno z najťažších nakrúcaní v kariére. (Zdroj: Emefka.sk)
  • Z rádia hraje „Spongebob Squarepants Theme“ od Avril Lavigne a na konci filmu hraje „The Unknown“ od BONNIE X CLYDE. (Duoscop)

Související novinky

Drama 1917 v kinech jede

Drama 1917 v kinech jede

13.01.2020

Nový válečný snímek 1917 režiséra Sama Mendese (Skyfall) čerstvě dokazuje, že k úspěchu v kinech nepotřebujete jen známou předlohu. Klidně totiž stačí před nasazením do širší distribuce vyhrát pár… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama