Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (170)

Boomstick 

všechny recenze uživatele

Celkom dobry napad,dat dokopy niekolko starych filmov s novymi dialogmi.Pravdupovediac,moc som sa nesmial ale nedam tomu zle hodnotenie pretoze snaha bola.Sice je pravda ze tam boli ale 2 vtipne sceny (umieranie,bolest ruk) ale aj tak som mal cely cas pocit akoby sa nieco stratilo v preklade.Vlastne ozaj..... ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Niekolko ozaj vtipnych okamihov a skvelo vystihnuta atmosfera starych kung fu filmov, avsak na druhej strane, mnohe forky su naozaj prehnane, ba az trapne. Ak mate radi kung fu a este ste aj fanusikmi blaznivych parodii, zrejme sa pobavite. Ak vsak nie, mohli by ste vyberom tohto filmu velmi skaredo zakopnut. (4/10) ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Neskutečně tupá, ale zároveň skvělá parodie. Navíc jsem zjistil, že nemusím požít žádných omamných látek, abych se u tohoto filmu královsky pobavil. Krátká stopáž, svižný děj a spousta nezapomenutelných momentů, které nahrazují ty citelně slabší. Určitě ne každý dokáže ocenit takovýto film, ale mě Kung prásk především pobavil, rychle utekl a v paměti mi zanechal několik nezapomenutelných scén. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost! Sledování způsobuje měknutí mozku... Je to prostě naprostá kravina, nevim jak vás před tím už víc varovat a divím se, že film není v žebříčku 200 nejhorších filmů. Přiznávám, že několik vtipů bylo docela podařených, ale celkový dojem byl tak tragický, že se sám sobě divím, že jsem to dokoukal. PS: Film jsem viděl v originálním znění, ale řekl bych, že je to jedno. Ze všeho nejvtipnější je na tom filmu český název - Smrtonosná smrt:D a záběry, které se objevují při závěrečných titulcích a zobrazují natáčení několika trikových scén. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jediná opravdu vtipná věc je závěrečný "trailer" na druhý díl. Docela zajímavý nápad zparodovat staré kung-fu filmy dotočením a předabováním originálu se, bohužel, těžce nevydařil. Celé to zůstalo jen v rovině pšoukání a vůbec fekálního humoru. Ač je z filmu jasné, že Oedekerk je fandou, tak mohl mít trochu soudnosti a obsadit někoho jiného do hlavní role. On je totiž největším záporem filmu. Tedy hned po fatální chybě (u parodie) a to, že krom pár světlých momentů to není vtipné nýbrž trapné. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)

Reklama

Reklama