Reklama

Reklama

Při pátrání po měděném drátu narazí detroitský dospívající chlapec Eli Solinski na supermoderní zbraň, která má výjimečnou moc. Když se jeho bratr Jimmy zaplete do potíží s místním šéfem podsvětí, oba sourozenci popadnou tajemnou pistoli a dají se na útěk. Eli a Jimmy jsou tak nuceni svádět boj na život a na smrt s armádou zločinců a dvěma těžce obrněnými futuristickými vojáky, kteří chtějí získat svou zbraň zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (74)

darius1706 

všechny recenze uživatele

Jako ono by to nebylo špatné, kdyby to nebyla taková nuda. Sci-Fi tam bylo jen tak, aby bylo, když už tam tedy bylo, tak to chtělo alespoň maličko vysvětlit. Ale ty dvě věty byly dost málo. Prostě to byl film o takovém výletu, kde se vlastně nic moc neděje, až na 5 minut. Poměrně vysoké hodnocení tomu dává hlavně James Franco, jehož postava patřila k tomu zdaleka nejlepšímu, co ve filmu bylo. Ty dvě hvězdy patří jemu. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Sociální drama o spodině s kriminální minulostí, kde kladný hrdina (otec) je celkem rychle odejit na věčnost (díky bohu, jeho moralizování bylo k nevydržení), a jeho synové - zvyjebanec propuštěný z vězení a dospívající adoptovaný africký američan se musí potýkat s problémy, které nadělal zvyjebanec. Scifi moment spočívá v nalezené futuristické zbrani, kterou mlaďoch jako jediný může používat (záhada proč), ovšem na konci přichází opravdu překvapující zjištění: Mlaďocha si tu ukryl někdo před neznámou hrozbou pro nasazení ve válce v budoucnosti, všichni ho milují, jen tu zbraň mu časonauti prozatím vezmou a buch, happy end, pokračování - kdyby se ta pitomost někomu zalíbila - možné. Nedoporučuji. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sci-fi prvek byl sice tak trochu zbytečný, ale ve výsledku šlo o jednu z nejzajímavějších věcí na tomto zpočátku slibném, později nudném a na konci překvapivě zábavném filmu, který neurazí, nenadchne, ani vás neokrade o příliš času. Co do herecké sestavy je to pěkně našlapané, triky jsou fajn a přestřelky mají dokonce šťávu, ale příběh není dvakrát objevný a mixuje kdeco s kdečím. ()

Kamil.Berane 

všechny recenze uživatele

69% - nejedná se o klasické sci-fi. Nenajdete žádné mimozemské civilizace. Komu se však líbí nadčasová budoucnost lidstva vložena do současnosti, tak si rozhodně přijde na své. Několik akčních scén dodává filnu energii. Překvapilo mě, že film byl celkové hodnocený od uživatelů pod 60%. Je zde sice několik částí filmu kde by se dalo přidat. Jedná se především o vztahové scény. Tvrdost nevlastniho otce postrádajicí pochopitelnost. 60000 dolarů za ochranu ve vězení? A nakonec bratr z budoucnosti který ujišťoval čtrnáctiletého, že byl schován aby byl v bezpečí do rodiny kde byl nevlastní bratr s kriminální zkušeností. No a tak bych mohl pokračovat. Nicméně celkově byl film stravitelný a kdo nehledá absolutní špičku ve sci-fi, tak určitě nebude zklamaný. ()

migele 

všechny recenze uživatele

Herecky docela nabušený film.  Je to takové netflix scifi od kterého nic nečekáte a nakonec vás příjemně překvapí.  Spíše se to zdá, že konec je idealizován mladým chlapcem, kterému se nedaří se školou, přáteli, finančně ani v rodině a tak v celém tom posraném životním startu, se objeví emzáci, kteří mu dají naději na zajímavější život. Scifi prvků je tady opravdu málo, ale to vůbec nevadí... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Keď Jimmy (Jack Reynor) popíja v moteli na verande so striptérkou whisky (58. minúta), podáva jej takmer prázdnu fľašku. V ďalšom zábere, keď ju už striptérka drží, je fľaša takmer plná. (brianko.sk)
  • Ve scéně na policejní stanici jeden z gangsterů používá československou útočnou pušku vzor 58 se sklopkou a kompenzátorem. V čase 01:23:56 – 01:23:57 si lze také všimnout chyby střihu, kdy jdou díky transparentnímu zásobníku vidět různě napáskované zásobníky. (Mecker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno