Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná thrillerová komédia, v ktorej sa niekoľko scénok vážne vydarilo. Problém vidím hlavne v hercoch, často mi ich humor prišiel neprirodzený a pomerne silený, čo potom vyznievalo len do trápnosti. Na druhú stranu aspoň sa tu stále niečo dialo a dejová linka ma tak nenechala ani chvíľu vydýchnuť. Jednoduché, trápne, ale aj napriek tomu pomerne funkčné. Lepší priemer. 65/100 ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Věc se má tak, že dnešním komediím věřím asi tolik, co dnešním hororům. Většina stojí za pendrek nebo ještě hůř, je trapná. A co se mi líbí, to většinou nechává okolí chladným. Čas od času se ale najde něco, co mě zmasakruje na totálku. Naposled to byl Majk a Dejv sháněj holku, což byla totální bejkárna, ale mě to sedlo tak, že jsem se chechtal ještě dva dny potom. Noční hru jsem nijak neregistroval, dokud mě na ni neopozornilo několik nadšených ohlasů. Nezbývá, než smeknout, neb tohle je komedie přesně dle mého gusta. Humoru je tu celá škála - od totálních vražd a kameňáků, přes standardní žďuchy až po vytříbený inteligentní humor, který vyžaduje koncentraci nebo znalosti řady souvislostí. Zde se komediální žánr docela solidně míchá s akcí a zápletka je nadstandardně rafinovaná. Výběr postav a paleta charakterů se skvěle doplňují, nicméně je zde řada hajlajtů, které vám utrhnou bránici. Mě to teda skvěle sedlo, napoprvé jsem se chodil oplachovat do koupelny, jestli se mi to nezdá :D. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie inspirující se do jisté míry Fincherovou Hrou. Ve stejné míře ukecané jako akční, prosté kanálového rádobyhumoru a dvojice režisérů tu netlačí na pilu, takže vtipné scénky vyznívají přirozeně. Navrch se tu sešla výborná herecká sestava s osvědčeným Batemanem, roztomilou Rachel McAdams a neokoukaným Piemontem. Takhle mě to ba. 80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $37miliónovTržby USA $69,179,066Tržby Celosvetovo $117,679,066Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,689,669Tržby za predaj DVD v USA $5,964,754║ Úvodom to vypadalo zas na riadne praštenú podprahovú bejkovinu, nakoniec ale sa to rozhýbalo v celku konzumnú a miestami aj príjemne zábavnú praštenú nočnú hru. /60%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hraje si s tvýma koulema a doslova zabíjí miliony našich dětí." Extrémní soutěživost mě nedávno opustila, spermie se mi pohybují už jen při zemětřesení a neexistuje auto, které bych vyměnil za příjemně strávený večer u pohodového filmu. Tím pro mě Noční hra je a já jsem se bavil při pokusech o samokouření, vyndávání neexistující kulky podle návodu či mlácení padouchů hasičákem. A taky jsem se poučil v tom, že pravý agent FBI se pozná podle toho, že si ani v noci nesundává sluneční brýle. To se může hodit. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Pred natáčaním mali herci svoju vlastnú "hernú noc," aby sa mohli navzájom poznať a pripraviť sa na film. Hrali tu "Clue" a "Joking Hazard." (zajo91)
  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (MATADOR)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama