Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dvojka "Návratu živé smrti" je spíš a hlavně komedie pro širší obecenstvo. Každopádně vtipných gagů a okamžiků je zde nepočítaně. Zombáků jsou sice mraky, ale masky nejsou nic moc. Gore se v podstatě nekoná, krev nestříká, vnitřnosti nevyhřezávají. Stejně tak napětí nulové. Prostě horrorová komedie s docela dobrým obsazením, zejména se mi líbila dvojice zaměstnanců márnice z jedničky. Bohužel některé nápady byly již zpracovány v prvním díle. Dobře se na to dívá, ale na první díl to nemá ... a ani vlastně nejde o plnohodnotný horror. ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Celkom slusne pokracovanie s J.Karenom a T.Mathewsom v hlavnej ulohe ktory hrali taktiez v prvom diely a zomreli v nom . Viac menej mi to pripominalo prerabku prveho dielu ako jeho priame pokracovanie - nieco v tom zmysle ako bolo Evil dead 1 a Evil dead 2 . Druhy diel Return of the Living Dead stale dobre pobavi , len mi strasne vadila uvrestanost hlavnym postav , ktora uz viac menej rusila celkovy pohlad na film . ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Můj úplně první zombie film co jsem viděl, možná když dodám, že mi ho tetička pustila ač mi bylo teprve deset let, tak jsem na něj nezanevřel, byť jsem se pár nocí budil strachy a koukal z okna jestli už náhodou není ta bouře při které vylézají mrtví z hrobů. Pamatuji si i ty pocity, dokázal jsem se bát, ale i smát zároveň. Bylo to něco nového, nezažitého a okouzlila mě ta možnost chodících mrtvých..od té doby zombie filmy zbožňuju! Pro mě klasika a jistojistých pět hvězd *****!!!! P.S.: Přijeďte do nemocnice ;) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná jednu epizodu (Zánět spovijek) ze seriálu South Park. Tohle je však míněno vážně (hehe). No, vlastně ani ne. Je to spíš taková zombie komedie s hororovými prvky. A když říkám komedie, tak rozhodně s černým humorem, kterého je tu habaděj. Děj je tu téměř nulový a některé postavy jsou tak uřvané, že si přejete, aby už je ty zombies konečně sežrali. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Oproti skvěle namíchanému dílu z roku 1985 je tento až moc komický (+ nevtipný) a ti zombíci běhají až moc rychle. Chyběl mi tam pocit strachu a bránění v domě. Je tu zajímavý nápad namíchat do vraždění zombíků i desetileté dítě, ale bylo to sterilní. Jen vykradení 1. dílu dokonce i s 2 stejnými herci (James Karen, Thom Mathews). Je to nemastné, neslané. Jediná legrace byla opět s ubrečeným vykradačem hrobů (Jamesem Karen) a věčně opilým doktorem (Philip Bruns). ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Scénář původně nebyl napsán jako pokračování. Producent Tom Fox se o režisérův scénář zajímal, ale s financováním souhlasil jen pod podmínkou, že se to natočí jako část série. (HellFire)
  • Elektřina v závěrečné scéně byla snímek za snímkem ručně malovaná a stála přes 50.000$. (HellFire)
  • Ke konci filmu na VHS kazetě je reklama s telefonním číslem, na kterém si můžete objednat oblečení z filmu. Byla to omezená nabídka společnosti Movie Tees. Mohli jste si objednat bílý vojenský top, černé nebo bílé tričko a černou nebo bílou mikinu se 4 různými designy. (HellFire)

Reklama

Reklama