Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

sarfian 

všechny recenze uživatele

A zase miestami trapas, ale miestami celkom pohoda. Zombíci sú už troška lepšie stvárnení oproti prvému dielu. Príbeh je o niečo slabší a tích dvoch magorov z jednotky mohli celkom kludne vynechať. Mimochodom v jednotke sa stali zombíkmi a jeden z nich sa upálil a druhého zničil ten výbuch, tak načo ich srali do tohto filmu. Ale inak rovnaká dávka zábavy ako pri jednotke, VIDENÉ 1x ()

topi 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako jednička, i postavy se vracejí a narážek na první díl je habaděj. Dojde i na Michaela Jacksona. Humor je až dementně infantilní, ale jsou to přece zlatý osmdesátky a u tohoto druhu filmu logiku nehledejme. Prostě parádní oddechovka s krásnými maskami a efekty. To je radost pohledět! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vojenský plyn po úniku z tajemných barelů oživující mrtvé se tímto dostává do druhého kola a v o něco zábavnějším balení. Chybou ale je, že opět nuceně. Dějová linka se v podstatě veze na stejné rovině, jen s jinými postavami a na jiném místě. S nějakými originálními prvky se tvůrci prostě nepárali. Snad jen ten začátek, tedy situace, za jakých okolností plyn ze sudu unikl. Film má tedy veškeré aspekty předchozího snímků s uceleným zájmem pobavit a to je asi tak vše. Vizuální osmdesátky jak vyšité, takže alespoň z nostalgického hlediska lze snímek v jistých ohledech stále ještě přijmout. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Můj úplně první zombie film co jsem viděl, možná když dodám, že mi ho tetička pustila ač mi bylo teprve deset let, tak jsem na něj nezanevřel, byť jsem se pár nocí budil strachy a koukal z okna jestli už náhodou není ta bouře při které vylézají mrtví z hrobů. Pamatuji si i ty pocity, dokázal jsem se bát, ale i smát zároveň. Bylo to něco nového, nezažitého a okouzlila mě ta možnost chodících mrtvých..od té doby zombie filmy zbožňuju! Pro mě klasika a jistojistých pět hvězd *****!!!! P.S.: Přijeďte do nemocnice ;) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek jednoduchému príbehu poteší predsa len o niečo viac humoru ako v jednotke, o niečo lepšie sú aj masky a hlavne herecké výkony. Režisér pochopil, že žáner Zombie má cieľovú skupinu predovšetkým medzi deťmi a dospievajúcimi a preto sú hlavnými hrdinami príbehu oni a svoje úlohy zvládli celkom dobre. K tomu prirátajme bláznivého starčeka, vztýčený prostredník useknutej zombie ruky a vtipne spracované prebúdzanie sa nemŕtvych, zlú armádu a dostaneme priemernú hororovú komédiu na jedno pozretie. Film, ktorý nebudete odporúčať nikomu, ale ak patríte k fanúšikom žánru patrí sa aby ste zavadili aj o toto pokračovanie. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Soundtrack na DVD je v podstatě kompletně odlišný od hudby použité ve verzi pro kina a VHS kazety. K tomu došlo, protože nastaly problémy s právy k originálnímu soundtracku. Nicméně na francouzské verzi DVD originální verzi slyšet můžete. (HellFire)
  • Telefonní číslo 311-555-8674 na kanistrech se zombie bylo po dobu natáčení použitelné číslo rezervované pro „nepohotovostní speciální aplikace.“ (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno