Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Pokračování béčkového "hororu" mně osobně zas až tak strašné nepřišlé, protože jsem se upřímně smál. To snad nemohli ti herci myslet vážně? Jako komedie či spíš parodie je to paráda a já smekám, ale je-li to myšleno jako vážný horor pak nevěřím Kenu Wiederhornovi, že na něčem nefrčel, když tohle režíroval.Dialogy absolutně o ničem. Klišé a hromady patosu vyditelné na každém záběru, nejbéčkovější synchronizovaná hudba co jsem kdy slyšel, triky na bodě mrazu, tak tohle je Návrat živé smrti 2 ! Sečteno podtrženo! Jako parodie - geniální - 5 hvězd, jako horor odpad! (hodně kontaminovaný!). Proto uděluji 3 hvězdy jako průměr, neboť opravdu nevím. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Jednička mě bavila. Tohle místama taky. Sledování mi, ale kazili neskutečně uječený postavy. Hlavně ta zrzka a ten starej vykradač hrobů. Jak ten mi lezl krkem ( ale to i ten malej kluk ) Což o to chvílema to bylo hodně vtipné, zasmál jsem se, ale v první polovině jsem měl tendenci to vypnout a to opakovaně. Nakonec jsem to nevzdal a dokoukal. No a stejně to nebylo nic moc. Jsem zvědavej na zbylé tři díly. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhý diel alebo skôr remake (?) o živej smrti je hlúpejšie, uletenejšie a uvrieskanejšie. Už dlho som si neprial, aby boli hlavné postavy do poslednej požrané už po pol hodine. Našťastie o tie tu až tak nejde a film sa dá prežiť výhradne ako guite pleasure. Len tak sa dá prekusnúť obľúbená sázka na detského hrdinu, ktorá necháva pri horore vždy na pochybách alebo hysterické záchvaty zúčastnených. A aj keď ide o „rodinne“ poňatý hohorík zopár nekorektností poteší (masaker v útulku). Masky sú stále na úrovni, humoru pribudlo (prebúdzanie na cintoríne), vtipných hlášok tiež a ani toho gore nebolo až tak málo ako sa píše. Škoda len, že pokračovanie viac vsádza na zábavu a na ostatné (príbeh, kritika ktorou zaujala jednotka) tak trochu kašle. P.S. Za cameo Michaela Jacksona musím siahnuť po slabšej tretej hviezde. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pokračování v podobném duchu jako první díl. Ukecané, rychlé a přemýšlející zombie, které křičí "mozky". V dětství to byl snad první zombie horor co jsem viděl a byl jsem z toho pořádně odvařenej, ale nostalgie tentokrát moc nefunguje. Na tu mi tu vadí příliš moc věcí - nulové gore, fungování zombie, uječené postavy a vůbec pitomý humor. Navíc v hlavní roli je nesnesitelné děcko, které má ještě svého zombie nepřítele - kluka co ho šikanoval. Samozřejmě jinak je to slušně akční, nadupaná zombie jízda s perfektní likvidací zombíků ve finále. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Telefonní rozhovor s armádním operátorem je slovo za slovem stejný jako v Návratu oživlých mrtvol (1985): „Vydržte na lince pane Wilsone, budete přesměrován.“ (HellFire)
  • Ulice, kde žije Jesse se svojí rodinou byly ve skutečnosti pozemky určené k výstavbě domů. (HellFire)
  • Fiktivní město, kde se film odehrává se jmenuje Westvale. (HellFire)

Reklama

Reklama