Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu trapná slátanina a to i ve srovnání s jejím přinejmenším stejně trapným prvním dílem. Pravda, humor je tu humornější, než v jedničce, ale často až příliš přehnaný a absurdní. Sice jsem se docela zasmál, když zombíci vylízali z hrobů, ale jinak spíš jen nudil. Jediná věc, která tohle jinak zbytečné dílko tahá z průměru je úplně jetý doktor s pár dobrými hlody: Harvey! Harvey! To jsem já, vzpomínáš? Harvey, to nebyla má vinna! Došla nám krev, chápeš? Jinak ale je to obehraná písnička, řekl bych, že jeden z pilířů špatného komediálního horroru. Mám radši, když se efekty moc neplýtvá, když je téma bráno vážně, když zombíci jsou nejen vraždící otravné stvůry, ale taky politováníhodní kdysilidé. To tu ale není nijak rozvedeno a finální odhalení způsobu, jak zombíky zničit, aniž by se musela půlka kontinentu srovnat se zemí to nezachrání. Jde jen o další náplň nudné noci. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi jevilo drobátko slabší než první film. Nebo je to možná tím, že to v podstatě nepřineslo nic nového. Zombie byly skoro stejné. Plusové body také odebírá to, že nás tvůrci ochudili o gore záběry a ta by přece měla k těmto filmům tak nějak patřit. Přesto to pobavilo a stále to beru jako nadprůměr a hezkou vzpomínku na časy VHS. ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poprvé viděno na VHS z TV Nova a dneska už je to moje srdcovka, jako dítě jsem to miloval a pořád to tak je. Tenhle díl jsem viděl první než první díl, už to neni tak dobrý jako jednička, je to spíš víc komedie než horor, ale pořád je to klasika, masky zombies jsou tady víc propracovanější a soundtrack taky neni špatnej, jsem rád že se do filmu vrátili herci z prvního dílu - James Karen a Thom Mathews jsou dobrá dvojka, bez nich by tenhle díl nebyla taková prdel. Prostě moje srdcovka, tak dávám pět hvězdiček ;) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pokračování v podobném duchu jako první díl. Ukecané, rychlé a přemýšlející zombie, které křičí "mozky". V dětství to byl snad první zombie horor co jsem viděl a byl jsem z toho pořádně odvařenej, ale nostalgie tentokrát moc nefunguje. Na tu mi tu vadí příliš moc věcí - nulové gore, fungování zombie, uječené postavy a vůbec pitomý humor. Navíc v hlavní roli je nesnesitelné děcko, které má ještě svého zombie nepřítele - kluka co ho šikanoval. Samozřejmě jinak je to slušně akční, nadupaná zombie jízda s perfektní likvidací zombíků ve finále. ()

topi 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako jednička, i postavy se vracejí a narážek na první díl je habaděj. Dojde i na Michaela Jacksona. Humor je až dementně infantilní, ale jsou to přece zlatý osmdesátky a u tohoto druhu filmu logiku nehledejme. Prostě parádní oddechovka s krásnými maskami a efekty. To je radost pohledět! ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Fiktivní město, kde se film odehrává se jmenuje Westvale. (HellFire)
  • Thor Van Lingen (Billy) se původně ucházel o roli Jesseho. (HellFire)

Reklama

Reklama