Reklama

Reklama

Gieokeui bam

  • Jižní Korea 기억의 밤 (více)
Trailer

VOD (1)

Když se mu milovaný starší bratr po únosu vrátí jako úplně jiný člověk, rozhodne se Jin-Seok v tomto zamotaném thrilleru zjistit, co se doopravdy stalo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Emo-haunter 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla doopravdy pecka! Téměř pět hvězdiček. Několikrát jsem si během filmu říkal - WTF? Za celou stopáž film neztratil téměř dech, bylo to krutopřísné, tvrdé, reálné, fantasmagorické. Pro mě obří překvapení, a je možné, že při druhém zhlédnutí udělím i pátou. Těch šokujících okamžiků tam fakt bylo požehnaně, podle mě to rozhodně překombinované nebylo. Tento film je téměř masterpiece. ***8,9/10*** ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Co je tenhle film vlastně zač? Horor s tajemným pokojem, za jehož dveřmi se určitě děje něco nepěkného, nebo psychologické drama s podivně chovajícím se bratrem? A nebo... ? Rozuzlení, ke kterému tady došlo bylo naprosto šokující a nečekané. A věřím, že nebudu jediná, koho překvapí. Mám drobné výtky k tomu konci a začátek filmu mi nebyl moc příjemný, ale jako celek je to dobrý film s precizní zápletkou. 3,5* ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní chuťovka, která má dobře využitý potenciál námětu. Připomíná filmy jako Šestý smysl nebo Ti druzí, ale soustředí se spíše na thrillerové prvky namísto hororových. Oceňuji napínavou psychologickou atmosféru. Pro někoho může mít trochu komplikovanějším styl vyprávění. 75% ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Jakože dlouho jsem neviděla film, kdy od začátku do konce nemám šajna vo co gou a moje konspirační teorie nefungují. Mazec. Ani minutu jsem se nenudila. Sice jsem měla chvíli pocit, že už je to poněkud překombinované a to cca někdy v půlce filmu, tudíž jsem netušila co mě ještě všechno čeká, a myslela jsem si, že tomu dám tak tři hvězdy. To se ale rapidně měnilo v další polovině. Už už jsem chtěla dát i pět, ale přece jenom jistá překombinovanost tam je a místy je do očí bijící, že je něco špatně akorát člověk prostě neví co. Zůstanu teda na 4*, ale teda fujó byla to vcelku jízda ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Tento film by som rozdelil na tri časti. Tou prvou je komorný thriller s nádychom mysteriózna, počas ktorého sa udeje niekoľko vecí, ktoré hlavný hrdina nemôže objasniť. A ja ako divák som sám nemal tušenia, čo sa na obrazovke odohráva. Teda skôr čo sa odohrávať bude, keďže doteraz tu boli len neobjasnené detaily a to nebola ani polovica filmu. Alebo inak, udialo sa v nej niekoľko vecí, ktoré najprv nedávali zmysel a mal som isté pochyby, ako sa to objasní a čo sa bude diať ďalšiu cca hodinu. Druhá časť sa začne niesť iným tempom. Všetko komorné sa vyparí a ostane z toho len mysteriózny thriller, ktorý sádza na psychológiu. Vtedy sa všetko komplikuje a veci začínajú vychádzať na povrch. V tejto časti som ostal zmätený ešte viac, no našťastie prišli tvorcovia s niečim fakt originánym a prekvapivo to vcelku malo hlavu a pätu. V tretej časti sa objasňujú veci z minulosti, prečo sa vlastne na plátne deje to, čo sa deje a aký zmysel to všetko malo. A práve tá časť sa mi páčila najviac. Bolo to vcelku dojemné a melancholické. Dokonca som sa takmer pristihol k tomu, že sa mi chcelo plakať. Aj keď vo filme bolo veľa nejasností, toto mi môj spočiatku priemerný dojem nahradilo a som spokojný. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Režisér se inspiroval příběhem, který mu vyprávěl jeho blízký přítel. Údajně jeho bratranec odešel na měsíc z domova a vrátil se jako někdo úplně jiný. Hang-joon Jang také čerpal inspiraci z francouzské lidové pohádky „Modrovous“. (Emo-haunter)
  • Natáčelo se od 11. března do 8. června 2017. (Emo-haunter)

Reklama

Reklama