Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel (Ondřej Vetchý) podle svého zvyku tráví i tuhle zimu v lese a v opuštěných chatových osadách. Nekrade, neničí, má vypracovaný systém, jak vyžít s minimem a nezanechávat stopy. Teď je ale něco jinak. I když se Karel umí lidem vyhýbat, má čím dál víc pocit, že ho někdo sleduje. Z pronásledovatele se nakonec vyklube kluk (Václav Švarc) na útěku před zákonem. (Česká televize)

(více)

Recenze (80)

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze všech čtyř povídek je mně tématem tahle rozhodně nejbližší, navíc drží dobrou atmošku po celou dobu a i když je nám všem jasný, kam to směřuje, odehraje se finále aspoň rychle a bez zbytečnejch keců, což je za mě tím pádem akorát další plus. Ondru Vetchýho by mohla nasadit i Viktoria Plzeň v Lize mistrů, protože ten má v současný době takovou formu, že by přehrál i celou Barcelonu. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nevím tedy. Ondra Vetchý vynikající ale co to jako mělo být ? Snad kdyby do toho netahali Mariku, která rozhodně nevypadala jako 3x léčená smažka a nakonec z toho byl thriller nebo co ? Co tím chtěli autoři říci vážně netuším. Některé scény byly výborné, lokace skvělá ale dohromady to nějak nefungovalo. Paradoxně nejlepší byly asi scény s policisty, které byly mrazivé, věcné a poměrně reálné, což se o zbytku příběhu moc říci nedalo. Jak říkám, mělo se zůstat u prvních dvou postav a rozvinout jejich konflikt. Ta ženská s dítětem tam nějak nepatřila. Škoda, mohlo to být zajímavější.. ()

Reklama

Eire 

všechny recenze uživatele

Epizóda ktorú utiahol na svojich pleciach skvelý Olda Vetchy... Aj tí policajti , nie z 1. oddelení boli skvelý... Páči sa mi že Vetchy dokáže zahrať  hrobnika, či futbalistu v skvelých komédiách, cez charizmatických vyšetrovateľov ale aj kriminálnikov aj socky... A je to vždy uveriteľné. Stihlo sa to tesne pred covidom. 85% ()

kajas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Program Febiofestu tuto záležitost prezentoval jako televizní film s Ondřejem Vetchým, až na místě jsem zjistila, že se jedná o jednu ze čtyř epizod nového seriálu ČT. To bylo trochu nemilé překvapení, na druhou stranu by měly jednotlivé díly fungovat samostatně, takže tohle byla taková sympatická návnada na případné zhlédnutí celého cyklu (jehož premiéra se plánuje na podzim). A k samotnému zpracování? Zajímavý námět, skvělý Vetchý (který by si vystačil i úplně sám), místy hutná atmosféra, ale měla bych výhrady ohledně psychologie postav - nejvíce ze všeho mě zajímaly příčiny proměny hlavního hrdiny, tedy proč se rozhodl tak radikálně změnit způsob života... ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Byl jsem moc mile překvapen! Vetchý je pro mě punc kvality a tenhle televizní cyklus nebo co to je na mě ze začátku působil dost lacině, ale někdy od půlky velice dobře vykresloval postavy a já bavil. Konec byl dost překvapivý a jediné mínus je za herecký výkon Patrika, který byl málo uvěřitelný. Jinak super. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Přestože je Ondřej Vetchý známý svou fyzickou kondicí, režisér při pádu z lávky do ledové vody raději zvolil kaskadéra. (sator)
  • Železniční zastávka Skalsko na Mladoboleslavsku, kde všichni čekají na vlak, je už mnoho let zrušena. Jednalo se o jednokolejnou neelektrifikovanou regionální trať. Jen příležitostně sem zajíždějí historické drezíny či vozidla. (sator)

Reklama

Reklama